Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kuralcısınız Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Hislerinizi açıklama noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Daha bilinçli olmanız sizin yararınıza olabilir.

Mesleki olarak kendinizi biraz geriye çekebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Beklemede kalmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçının. Daha tutumlu olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız işlenin niteliğine önem vermelisiniz. Herkesin her konuda bilgi sahibi olduğu ve bunu paylaştığı bir dönemde sizin fark yaratacak bir nokta bulmanız gerekecektir. Ancak bunu olumsuz yönde yapmamak için ilgilendiğiniz konuya tam olarak hakim olmanız öncelikli kural olabilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizin yüksek olacağı bir gün geçireceksiniz. Kararlılığınız ve motivasyonunuz sayesinde işlerinizde hızla ilerleyebilirsiniz. Yeni projeler üzerinde çalışmak veya cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. İlişkilerinizde ise daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. İsteklerinizi açık ve net bir şekilde ifade ederek iletişim sorunlarını çözebilirsiniz. Eğer bir tartışma yaşarsanız, soğukkanlılığınızı korumaya özen gösterin. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve kendinize zaman ayırmak da önemlidir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Prensiplerinize sıkı sıkıya bağlı olmanız arkadaş çevrenizdeki bazı kişilerin sizi eleştirmesine neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysanız yeni tanışacağınız kişiye karşı kartlarınızı açık oynamak isteyeceksiniz. Eğitim hayatı devam eden bir Koç burcuysanız girdiğiniz sınavdan beklediğiniz neticeyi alamayabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve fikirlerinizi yıpratmayın. Bugün yeni bir sayfa açarak ilerlemek zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Artık bu zorunluluklara kulak vererek çevrenizi ve hayatınızı etkileyen unsurları değiştirmeye başlayın.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili değişikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlardasınız, iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde alacağınız kararların ömrü uzun vadeli olabilir. Zamanı iyi geçirirken bilgi edinmeyi de sevebilir ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmak ve kendine odaklanmak bugün kendin için yapabileceğin en iyi şey. O yüzden var olanyükünden fazlasını almamalısın üstüne. Mümkünse bir şeyleri ertelemen de iyi olabilir. Biraz kafa dinlemek iyi olabilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün istikrarlı bir ilerleme kaydedeceksiniz. İnsanlara sunabileceğiniz iyi tavsiyeler var ve bu, deneyimlerinize dayanıyor. Hedeflerinize ulaşmak veya konumunuzu güçlendirmek için şimdi somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Geçmişte veya perde arkasında yaptığınız işler işinize yarayabilir. Aynı zamanda içsel bilgeliğinizi ve deneyiminizi işinize uygulama ve özellikle kendinizle ve başarılarınızla gurur duyma zamanıdır. Eski işlerle ilgilenmek veya yarım kalmış işleri halletmek artık mantıklı ve özgürleştirici olabilir. Gün, merakınızı harekete geçirerek daha derin arzularınızla iletişime geçmenizi sağlar.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta sabır göstermeniz ve taviz vermekten kaçınmamanız.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, kardeşler ön plana çıkabilir. Tartışmalara dikkat. Gününüz harika geçsin.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

25 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 43" R
Ay
Koç
28° 43' 52" R
Merkür
Başak
18° 48' 34" R
Venüs
Terazi
26° 34' 01" R
Mars
Yengeç
09° 01' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 37"
Satürn
Balık
15° 06' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 20"
Lilith
Terazi
09° 10' 56"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>