Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kaygılısınız Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmak isteyecek ve ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edeceksiniz. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şey sizin istediğiniz gibi olabilir.

Etkin adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. İşlerinizi her an takip etme şansınız var. Başarıya ulaşma şansınızın bu süreçte bir hayli yüksek olabileceğini de unutmamalısınız.

Maddi anlamda bazı sorunlar yaşanabilir. Etkin adımlar atmak için zamana ve toparlanmaya ihtiyacınız var. Fırsatları net olarak değerlendirmeye almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizi ilgilendiren konularda kendinizi daha rahat ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. Gönlünüzce hareket etme arzunuz var ve bunun da genel olarak karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya devam edebileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünve kariyer alanında beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projeler üzerinde çalışabilir ve başarı elde edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişimde dikkatli olmanız gerekebilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anne ailesinde yaşanan küslüklerin son bulmasını istiyorsunuz. Barıştırma tohumlarını atmaya başlayabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden bir Koç burcuysanız, gelecek kaygısı yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu durum derslere adapte olmanızı zorlayabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysanız, hoşlandığınız kişiye açılmadan önce, hayatında birinin olmadığından emin olmalısınız. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi halinizde olmak isteyebilir, zamanı isteğinize uygun geçirebilirsiniz. Eğer böyle bir düşüncedeyseniz işbirlikleri ve sosyal ortamlar konusunda da iyi bir zaman yönetimi yapmalısınız. Siz üzerinize düşeni yaptığınızda hayat da size karşı sorumluluklarını yerine getirecektir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akışta kalmanız ve sizi endişelendiren konuların üzerinde durmamanız gerek. Zira sizin dışınızda gelişen kontrol dışı temalar zorlayıcı olabilir. Ani kararlar vermek tüm planlarınızı alt üst edebilir. Biraz daha duyarlı davranmak, başkalarına yardımcı olabileceğiniz uğraşlarla ilgilenmek en iyisi. Hafta sonu kendi bildiğiniz yolda gidebilir, bilinçli adımlar atabilirsiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk açısından önemli duygular yeşertebilir ve kendinizi verimli görebilirsiniz. Bir partnere duyulan sevgi size yeniden canlı hissettirebilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcı yeteneklerinin yardımına daha çok ihtiyaç duyabilirsin. Karşına çıkacak sorunları aşmak için yaratıcı olmak senin için daha iyi olacak. Orijinal çözümler bularak rahata ermek mümkün olabilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyumlu olmak ve insanlarla iyi geçinmeye çalışmak her zaman güzeldir ancak bugün ne yapmak istediğinizle ilgili fikirlerinize bağlı kalmanız gerekebilir. Etrafınızdakilerin düşüncesinin neyin doğru, neyin yanlış olduğu konusundaki algınızı ele geçirmesine izin vermeyin ve insanlarla aynı fikirde olmamaktan korkmayın. Eğer ısrarcı olursanız, diğer insanlara hafife alınmamanız gerektiğine dair çok net bir sinyal göndermiş olursunuz. Gün içinde vereceğiniz bir kararın geniş kapsamlı sonuçları olabilir, dolayısıyla kendinizi öncelediğinizden emin olun.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonuz sürekli değişerek, sizin harcama tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatımıza giren yeni her şeyin kötü çıkma ihtimali var. Evet, yeni aldığınız araba kısa süre sonra beklentilerinizi karşılamayabilir, yeni taşındığınız mahalleyi çok sıkıcı bulabilirsiniz, yeni girdiğinizhiç size göre olmayabilir. Tüm bunlar elbette olasılık dahilinde. Ama olasılıklar bundan ibaret değil. Odağınızı olumsuz senaryolara yönlendirirseniz olumlu yanları kaçırırsınız. Onun için bugün dikkatinizi hayatın olumlu yanlarına yöneltmeye ne dersiniz?

25 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortakyaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

25 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>