Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çözüm Yolu Arıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal konularda geride çekilme ihtimaliniz var. Karmaşıklığa müsaade etmediğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmadığınız takdirde her türlü olumsuzluğun da üstesinden gelebilirsiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Aktif adımlar atmak istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Daha dengeli olmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek isterken hata yapmaktan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi biraz olsun güvensiz hissedebilirsiniz. Kişisel sorunlarınızın son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya ihtiyacınız var. İç dünyanızdaki olumsuzlukların son bulması için harekete geçmeye çalışın. Doğru bildiklerinizi uygulama şansınızın da bir hayli fazla olduğunu unutmamalısınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz ve istekleriniz yüksek olacak. İstediğiniz hedeflere ulaşmak için kararlılıkla ilerleyeceksiniz. Yakın çevrenizle iletişimde olmanız gereken bir gün olabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kafanıza takılan sorunları haftanın son mesai gününde çözüme kavuşturmak istiyorsunuz. Gün içerisinde beklenmedik bir ödemeyle karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysanız, yeni biraramaya başlayabilirsiniz. Geçmişten gelen bağlantılarınız bu bağlamda size yardımcı olacaktır. Akşam saatlerinizde hafta sonu planlarınızı netleştirmek isteyebilirsiniz. Biraz eğlenmek istiyorsunuz.

27 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce denemediğiniz bir şeylere önyargı oluşturmuş olabilirsiniz. Bunları aşmak, kendinizi ifade etmek ve içinde bulunduğunuz durumu iyileştirmek için bugün önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir arada olduğunuz insanlardan olumlu tepkiler ve destekler görebilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde dopdolu ve dinamik enerjilerle birliktesiniz. Ay burcunuza geçerek planlarınızı daha net ortaya koyma şansı vermekte. Kişiliğinizin güçlü yanlarını kullanarak başkalarını etkileyebilirsiniz. Ancak ilişkilere yansıyacak fevri yanlarınıza dikkat etmelisiniz. Karşılaşacağınız yeni gelişmeler yaratıcı yanlarınızla öne çıkabileceğiniz fırsatlar getirecek

27 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi melankolik hissedebilirsiniz. Kendinizi daha olumlu göreceğiniz ancak anılarınızı da bırakamayacağınız bir dönemdesiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev vearasında bir denge kurmak için fazla çaba gösterebilirsin. Gönlün evden yana olacak. Ev işleriyle ilgilenmek sana daha fazla huzur verebilir. Samimi ortamlarda bulunmak kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak.

27 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aldığınız olumlu yorumlar, elinizden gelenin en iyisini yapma motivasyonunuzu artırabilir. Şimdi duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza daha güçlü bir şekilde odaklanmışken, olayları kişisel olarak ele almak çok kolay olabilir. Bugün dürtüsellikten kaçınmak daha iyidir. Neyse ki çalışma ortamınıza, işlerinize, rutinlerinize veya günlük yaşamınıza daha fazla uyum getirmek için ideal bir zamandasınız. Hatta işiniz, sağlığınız ve kişisel bakım hedeflerinizi takip ederken ya da bunlardan daha fazla keyif almaya başladığınızda sosyal fırsatlar ortaya çıkabilir. Bilginiz, becerileriniz veya araştırmalarınızla başkalarına destek olmak veya yardım etmek için mükemmel durumdasınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız ve ikna kabiliyetinizle, çevrenizde fark yaratıyorsunuz.

27 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

27 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik, atak olacaksınız. Partner, ortaklık,hayatınızda sorunlar gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim!

27 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerilimsiz, sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bilerek hareket edin. Bugün sezgileriniz de çok oldukça güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok

27 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>