Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dış Görünüşünüzü Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Daha duygusal adımlar atabilirsiniz. Hislerinizi net olarak ifade edebildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Hata yapmaktan kaçınmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Hedeflediklerinize ulaşma konusunda kendinizi daha şanslı ve istekli hissedeceksiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki olumsuzlukların son bulmasını sağlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Genel olarak sizi memnun edecek adımlar atacak olmanız da önemli. Doğru planlama sayesinde her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelme ihtimaliniz var. Olaylar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha ileriye gitme ihtimali var.

3 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünhayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Ancak, dikkatli olmanızda fayda var çünkü bazı gerilimli durumlar ortaya çıkabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyim tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal medyadaki moda sayfalarına yoğun mesailer ayırıyorsunuz. Kendinizi baştan aşağı yenilemek isteyeceksiniz. Ailenizde mâl paylaşımı konusunda sorunlar yaşıyorsanız, daha sert konuşmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakin kalmak yerine hakkınızı aramayı tercih edeceksiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sadeleşmek, belli konularda kalmak önemli olabilir. Çok yönlü olmanın getirdiği yoğunluk ve karmaşa, bunu aşmak daha büyük yoğunluk olması gerektiğini düşündürebilir. Basit ve rafine zevkler edinin.

3 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek ve sanatsal konulara zaman ayırmak size iyi gelecek. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde huzursuzluklar olabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde Sağlığınız konusunda bilhassastresine bağlı ağrılarınız olabilir. Bunları fark edip şifa ile dönüştürebilmenin elinizde olduğunu hep hatırlayın.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının senin hakkındaki düşüncelerini çok ciddiye almamalısın. Bildiğin yolda ilerleyip işlerinle ilgilenmek senin için daha önemli olacak. Herkesin düşüncesine göre göre hareket etmeye çalışmak seni gereksiz yere yoracak.

3 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk saatlerinde kendinizi çok odaklanmış olmasa da meşgul bulabilirsiniz. İşle ilgilenmek veya birisiyle işbirliği yapmak vaktinizi doldurabilir. Başkalarının fikirlerini öğrenmeyi hem istiyorsunuz hem de istemiyorsunuz! Muhtemelen en iyisine karar vermek için çok fazla zaman harcamaktan kaçınmak en iyisidir; zihinsel olarak olasılıkları bir kenara atmak, şimdi pek bir anlam ifade etmeyebilir. Önceliklere odaklanmak zor olabilir ancak bunları gevşetmek de size fayda sağlayabilir. Kendinizi toparlamak için zamana ve alana ihtiyacınız var gibi görünüyor.

3 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bugünde,birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken, önünüzdeki engeller kalkıyor.

3 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

3 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile, gayrimenkulle ilgili finansal fırsatlar sizinle olacak. Harika bir gün dilerim!

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bencil davranışlarınız, özel yaşamınızda onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, sürekli yeni arayışlar içindesiniz. Bugünlerde yapacağınız herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmaya çalışın. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

3 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>