Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yaralarınız İyileşiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kişisel olarak daha aktif hissetmeye başlayacaksınız. Hisleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hızlı hareket etmek, her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir.

Biraz kendinizi düşünerek hareket etmeye çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dikkatli olmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız sürece her şeyin daha da kötüye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi daha gergin hissetme ihtimaliniz var. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir. İçinde bulunduğunuz durumları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmeniz gerekmekte.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün biraz huzursuz hissedebilirsiniz. İçinizdeki enerjiyi dışarıya yansıtmak için spor yapabilirsiniz. Boğa burcu olanlar ise sabah saatlerinde motivasyon eksikliği yaşayabilirler. Sizi heyecanlandıran projelere odaklanarak moralinizi yükseltebilirsiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda çalıştığınız yerle ilgili belirli memnuniyetsizlikleriniz varsa kendi işinizin patronu olma konusunda atağa geçebilirsiniz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, partnerinizle kısa bir tatile çıkmaya karar verebilirsiniz. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Koç burcuysanız, aşk yaralarınızı iyileştirmeye başlayacaksınız. Bu bağlamda arkadaşlarınızın desteği sizin için oldukça önemli olacak. Asitli içecek tüketiminize dikkat edin!

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizi saklamak ya da bunları yok sayarak hareket etmek sizi bir noktada yorgun düşürebilir. Kendinizi bile bile bu duruma sürüklemektense her şeyi zamanında ve kuralına göre yaşamayı tercih etmelisiniz. Kaçmanın değil mücadele etmenin önemli ve gerekli olacağı bir gün olabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması parasal konularla ilgili dikkat çekici sonuçlara ve kararlara işaret ediyor. Ortaklı işleri de göz önüne almalısınız.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyata yönelmek ve dua etmek size çok iyi gelebilir. Retro'dan yoğun etki almanızdan ötürü kendinizi anlaşılmıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı konularda kendini daha özgür bırakmalısın. Zihnini serbest bıraktıkça daha üretken olma şansı bulacaksın. Yaratıcılıkla ilgili konularda sınırları zorlamaya devam etmek senin yararına olacak.

28 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, öz değer veya para meseleleriyle ilgili güçlü duyguları ortaya çıkarıyor. Örneğin gelişmekte olan bir mali sorun doruğa ulaşabilir. Saygısızlık edilme veya değer verilmeme konusunda kızgınlık hissediyorsanız, duygular kuvvetle yukarı ve aşağı doğru itilebilir; bir tavır koyma ihtiyacı hissedebilirsiniz! Bu tutulma, mali durumunuzun sorumluluğunu üstlenmeniz için son bir dürtü olabilir. Gün, aynı zamanda paranız, eşyalarınız veya özel dünyanızla ilgili gömülü sorunları da ortaya çıkarabilir ve siz değişiklik yapmaya hazırsınız. Örneğin gizli bir arzunun aniden ortaya çıkması söz konusu olabilir. Duygusal olarak bir çıkmaza girmiş gibi hissettiyseniz, belki de geçmişinizden gelen bir şeye takılıp kalmışsanız, bu durumdan kurtulmanın veya bu amaca yönelik adımlar atmanın tam zamanıdır.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para, kazançlar, maddi gelirsiniz ve finansal yapılanmanızla ilgili beklenmedik ani gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıcahayatınızda önemli değişim, dönüşümler gerçekleşebilir. Çalışmalarınızın karşılığını ise bir şekilde alacaksınız. Ayrıca kişisel gelişim alanına yönelebilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>