Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kariyeriniz Ön Planda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. İlişkinize odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili konularda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Başarı için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız sürece her şey daha zorlayıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde fazlasıyla coşkun enerji oluşacak ve siz de bu enerjiden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. İç dünyanızdaki özgürlük dürtünüzü biraz olsun bastırmaya çalışın. Özellikle ikili ilişkilerde kendinizi toparlamaya ihtiyacınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, kendinizi özgür hissetmenin ve maceraya atılmanın vakti. Farklı bir yer keşfetmek veya yeni deneyimlere açılmak için mükemmel bir zaman.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ayaklarınızla ilgili yaşayacağınız hassasiyet, gündelik hayatınızı etkileyebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysanız, güven konusunda geçmişte yaşadığınız problemler bugünlerde zihninizde yer alabilir. Yeni bir ilişkiye başlama fikrine pek de sıcak bakmayacaksınız. Çalışan bir Koç burcuysanız kendinizi kariyerinize adadığınız zamanlardan geçiyor olabilirsiniz. Yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz ancak uygun bir zaman arıyorsunuz.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınızda ilerlemek zor olabilir. Bugünün tatil olmasını fırsat bilerek yeni bir haftaya girmeden önce bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. Ekonomik koşullarınızı zorlayan işlerde bu zorlukların nereden ya da kimden kaynaklandığını düşünebilirsiniz. Ortaklarınızı ve imkanlarınızı doğru seçin.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi daha pratik ve ilginç şekilde kullanabilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyata yönelmek ve dua etmek size çok iyi gelebilir. Retro'dan yoğun etki almanızdan ötürü kendinizi anlaşılmıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini üzmemek için daha istekli olmalısın. Her şey hakkında detayları düşünmeye çalışmak yerine içinden geldiği gibi davranmak daha önemli olacak. Detaylarda kaybolmamak sana iyi gelecek.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için her şey yoluna giriyor ve başarınız tesadüf değil. Yolculuğunuzda bu noktaya gelmenize yardımcı olan kendi sıkı çalışmanız ve adanmışlığınızdır. Şu anda kazandığınız başarının ve bereketin her bir parçasını hak ediyorsunuz. Eğer hayatınıza yeni birilerini katmak istiyorsanız bu, oldukça iyi bir zamandır. Bu zamanlar, diğer insanlara ve onların hatalarına karşı biraz eleştirel olmanıza neden olabilir ancak ne düşündüğünüzü söylemekten geri durmamalısınız. Önemli olan, başkalarının çıkarlarını da gözeterek, doğru olduğuna inandığınız şeyleri dile getirmenizdir.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için her zaman idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Sert çizgileri olan bir yapıya sahipsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ancak harcama, ödeme, borç, vergilere dikkat. Harika bir gün dilerim!

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişi iyi niyetinizi istismar etmek istiyor. Bu ilişkiye verdiğiniz zaman ve enerjiyi tekrar değerlendirin. Yumuşak bir dille “hayır” deme zamanı gelmiş olabilir. Kariyerinizin geleceği açısından engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. İşle ilgili yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>