Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önce “Ben” Diyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların son bulmasını sağlamalısınız. Kontrol sizde olduğu sürece herhangi bir olumsuzluk da yaşamayacaksınız.

Mesleğinizle ilgili konularda karmaşıklık yaşanabilir. Gerginliklerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Sınırların bilincinde olmalı ve kişisel sorunlarınızı kısa zaman içerisinde çözümlemeye çalışmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmanız gerekiyor. Düşünmeden harcama yaptığınız takdirde her şeyin daha zorlayıcı ve karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın sizin açınızdan çok daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamaya çalışın. Kafanızın içinde yer eden sorunları da çözümlemeye çalışın.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, hedeflerinize odaklanma ve büyük planlar yapma zamanı. Yaratıcı projeler üzerinde çalışarak vizyonunuzu gerçekleştirin. Kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı konuşturmak sizi heyecanlandıracak.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Koç burcuysanız, “benim mutluluğum her şeyden önemli” diyerek yeni bir yola girmeye karar verebilirsiniz. Sosyal ortamınızı hareketlendirme görevini üstleneceksiniz. Eğlenceli bir organizasyon planlıyorsunuz. Yakın çevrenizin maddi anlamda sizi sürekli yönlendirmeye çalışması canınızı sıkabilir. “Her şeyin en iyisini ben bilirim” tavrına bürünebilirsiniz. Beslenme düzeninize dikkat edin!

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara açık olacağınız bir gündesiniz. Ani ve düşünmeden alınan kararlardan pişman olmamak için kendinize bir rota belirlemenizde fayda var. Hayata, sizden beklediğini verin; o da sizi memnun edecektir.

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda hareketlilik söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde dikkatsizlikten dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Ticari faaliyetler gündeme gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Beklemediğiniz insanlardan haber alabilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için başkalarının onayını almak zorunda olmadığınızı hep hatırlayın. Sosyal açıdan bir takım değişimler yaşamanız olası olacak.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendekiler seni her zamankinden daha fazla dinleyebilir. İnsanlara sözünü geçirebilirsin. O yüzden önceliklerini sıkı belirlemen ve işe odaklanman çok daha iyi olabilir. İşleri istediğin gibi yoluna koymak içini rahatlatabilir.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir odak noktası seçmek ve önceliklerinize odaklanmak gerekebilir. Özellikle ev hayatınızın bir alanını düzenlemeniz işinize yarayacaktır. Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin pratik yollarını keşfetmenin zamanı gelebilir. Bir ilişkiden veya projeden biraz daha fazlasını arzuluyor olabilirsiniz. Bazı engellere rağmen bugün dileklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir enerji var. İşbirliği yapmak, işleri halletmenin ve daha güçlü bir iç denge duygusuna ulaşmanın anahtarı gibi görünüyor. Her şeyin üstesinden gelme yeteneğinizi artırmak için iyi bir zaman ancak bu noktaya gelmeden önce bir miktar bunalmışlık hissi ile uğraşmanız gerekebilir.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendine geliyorsun yavaş yavaş. Bazı farkındalıklar yaşayabilirsin hayatında. Bugün yeni ortaklıklar ya da kontratlar yapabilirsin. Bu anlaşma ve sözleşmelerde dikkatini toparla ve lütfen kendine odaklan. Kemerlerini bağlayıp, bir an önce yapılması gerekenleri yapman gerekiyor.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. İmza, sözleşmeler uygun bir gündesiniz. Eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim!

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi sürekli vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız zor. İşle ilgili kararlarınıza her zaman güveniyorsunuz, fakat öngörüleriniz bugünlerde doğru sinyaller vermeyebilir. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor, bu kadar stres yapmaya değmez.

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>