Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gereksiz Harcamalardan Kaçınıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında bazı şeyleri daha farklı bir gözle görebilirsin. Bir süredir sana mutsuzluk veren bir durum içerisindeysen bu konudaki gerçekleri daha açıkça görebilecek ve kendine buna göre bir yol çizebileceksin.

İkili anlaşmalarda şansınız oldukça fazla. Bu ve benzeri avantajlarınızı yeterince kullanamıyorsunuz. Stresi üzerinizden atmanız için olumlu düşünmeye yönelin.

Bugün maddi konularda şanslı olacaksın. Ancak bu şans seni masraflardan koruyacak. Sana daha fazla para kazandırmayacak. O yüzden etrafında olan bitene dikkat etmek sana daha iyi gelebilir.

Dikkatini toplamak ve hayatına odaklanmak için zihnini boşaltman gerekebilir. Meditasyon gibi şeylere özen göstererek zihnini yoran mevzuları çözmek için bir adım atabilirsin. Daha sağlıklı tercihler yapmak da vücuduna iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatın ile alakalı önemli kararlar alabilirsin. Bazı önemli insanlarla önemli şeyler konuşabilir ve bir karar alarak yoluna nasıl devam edeceğini şekillendirebilirsin. Ne istediğine dikkat etmen gerekecek bugün.

29 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biri havalandırmayı açtı ve kağıtlar dört bir yana uçuştu. Hayatınızın temposu yükseliyor ve bir şeyleri kontrol altında tutmak için çabalıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde kalın çünkü bu durumu kurtarmanıza yardımcı olacak. Odanın muhtelif yerlerine dağılmış önemli belgeleri toplamak için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini takip edin ki kontrolü kaybetmeyesiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun uyanman, sabah saatlerinde bazı aksilikler yaşamana neden olabilir. Rutin alışkanlıklarının dışına çıkabilir, kendinde radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın kusurlarını görmezden gelebilirsin. Maddi anlamda kendini güvende hissetsen de gereksiz para harcamaktan kaçınmanda fayda olacaktır.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir hedef kadar onun sizi dönüştürebileceği noktaları da iyi düşünmelisiniz. Sonucundan rahatsız olacağınız şeyler söz konusu olduğunda bunlarla ilgili b planınızın olması hem ilişkilerinizi hem de hayallerinizi riske atmanızı engelleyecektir. Ego oyunlarına yenik düşmek sizi geri plana itebilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda yeni koşullar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki sonlanmalar sizi endişelendirebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda destekler alabilirsiniz. Finansal konularda karışıklıklar olabilir. Duygusal yönden kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Borç alacak konularında daha çok gayret göstermek durumundasınız.

29 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel planda dengeyi sağlayamayacağınız bir gündesiniz. Seçenek ve bereketin artması hangi yolun sizin için en iyisi olduğunu keşfetmekte zorlanmanıza vesile olacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen bazı şeyler için kendini çok fazla yorduğunu düşünebilirsin, özellikle de böyle günlerde. Kontrolün dışında gelişen olaylar için yorulmak yerine kendini olayların akışına bırakmak gerekebilir o yüzden. Enerjini daha verimli kullanmak adına değişimler yapabilirsin.

29 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda aklınızda sadece iyi vakit geçirmekten daha fazlası var. Geçici bir heves yerine kalıcı bir ilişki aramak için mükemmel bir ruh halindesiniz. Biriyle fiziksel düzeyde bağlantı kurmak yerine, onların zihniyle etkileşime geçmeye ve o gözlerin ardında gerçekte ne olduğunu bulmaya hazırsınız. Zaten bir ilişkiniz varsa, işleri bir sonraki seviyeye taşımanın tam zamanı. Sanatsal doğanız bugün özellikle yükseliyor. Kalbiniz ve beyniniz harika bir şey yaratmak için birlikte çalışıyor. Tembelliğe bir eğilim olabilir. Tek yapmak istediğiniz dinlenmekse sorun değil ancak kullanmayı seçerseniz, çok fazla potansiyeliniz olduğunun farkına varın.

29 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler; birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, endişen gereksiz. İstediğin sonuca odaklan. Pişmanlık, suçluluk ve endişe duygularını meleklere havale et. Sessiz bir meditasyon yap.

29 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

29 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>