Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimin İyileşiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle arandaki fikir ayrılıklarını sonlandırmak için iyi bir gün olabilir. Bugün birbirinizi daha iyi anlayabilir ve fikirlerinize daha fazla değer verebilirsiniz. Daha iyi anlaşacağınız bir gün olacak.

Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir. İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor.

Kimin sana destek olduğunu, kimin ise seni maddi konularda iteklediğini görmen gerekecek bugün. İyi niyet ve kötü sonuçlara karşı dikkatli olman gerekebilir. Gün sonunda kendi maddi durumuna göre hareket etmelisin.

Farklı bir egzersiz türü sana daha iyi gelebilir bugün. Yeni bir aktivite, daha fazla hareket etmeni sağlayarak enerjini artırabilir. Bunu alışkanlık olarak edinmek sana çok daha iyi gelecek sağlık açısından.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için havada aşk kokusu var. Bu tür konulara daha fazla öncelik vermen olası. Gün içerisinde beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve sevdiğinle daha keyifli bir vakit geçirebilirsin. Bu tür etkilere kendini açman gerekecek.

30 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesle iyi bir iletişime sahip olman günlük rutinlerinde sana epey kolaylık sağlıyor. Çevren tarafından seviliyor ve le üstünde tutuluyorsun. Bunun değerini iyi anlamalısın. İş yerinde sahip olduğun güce ortak birini istemiyorsun. Yerini güvence altın almak için fazlasıyla atılgan bir tutum içerisinde olursun. İlgi görmek isteyebilir, yaptıklarının takdir edilmesini bekleyebilirsin.

30 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı şekillendirmek kadar bunun nasıl olacağına iyi karar vermelisiniz. Elinizdeki tüm verileri ve alışkanlıkları bir araya getirdiğinizde artı eksi listesini oluşturabilirsiniz. Vazgeçmek ya da değiştirmek mümkün değil zannettiğiniz her şeyin sizin için bir sorumluluk olduğunu görebilirsiniz.

30 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla ani çıkışlar yapmayın. Finansal konularda farklı bakış açıları gündeme gelebilir. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar oluşabilir.

30 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız bazı haberler sizleri epey rahatlatabilir ayrıca ilişkisi ciddi yönde evrilen Kova’lar evlilik düşüncesi ile hayatlarını yenilik ile taçlandırabilirler.

30 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok daha şanslı olduğunu fark edebilirsin. Gelecek hakkında heyecanlı ve umut dolu olmak isteyebilirsin hatta. Bu durum her zamankine göre daha cesur adımlar atmana yarayabilir. İyi şeyler için uğraşmak sana iyi gelecek.

30 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için iyi olan ve size büyüdüğünüz, geliştiğiniz, öğrendiğiniz ve iyileştiğiniz hissini veren insanlara ve durumlara yöneliyorsunuz sevgili Koç. İnsanlar da özellikle size çekiliyor. Bugün tanıştığınız insanlar sizde yeni duygular uyandırma eğilimindedir ve yönlendirilme veya başkalarına rehberlik etme duygusu sizi daha güçlü hissettirir. Gün ilerledikçe dikkatler bir plan veya strateji arzusu üzerindedir. Evi organize etmek veya perde arkasında verimli bir şeyler yapmak için harika bir zaman. Belirli bir projeye son rötuşları yapmak veya düzenlemek için harika bir zaman. Ayrıca, genellikle kaçınmayı veya ertelemeyi tercih ettiğiniz sorunlarla yüzleşmek için özellikle duygusal olarak donanımlı hissedebilirsiniz. Ev içi meseleler pratik bir yaklaşımdan yararlanır.

30 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

30 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

30 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün finans, sağlık, özel hayat konuları gündeminize gelebilir. Harcamalarınız çok artabilir. İlişkinizde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık gerçeklerle idealleri karıştırmaya eğilimlisiniz. Hayallerinizdeki yeni fikirleri ve düşlerinizi belirli perspektifte tutun. Uzun vadeli planlardan veya hayatınızı değiştirecek felsefelere bağlanmaktan kaçının. Daha sonra bu fikirleri aptalca bulabilirsiniz.

30 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>