Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sarpa Saran Planların Üstesinden Geliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle vakit geçirmek sana çok daha iyi gelecek bugün. Aranızdaki muhabbetin artması ve bazı konularda daha rahat konuşmanız ikinizi de mutlu edecek. Daha anlayışlı ve güzel bir muhabbete merhaba diyebileceksiniz bugün.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Bugün tek bir şeye odaklanıp onda hata aramaktan kaçınmalısın. Genel olarak gelir gider tablosuna odaklanmak ve bir çıkar yol bulmak, büyük resmi düşünmek sana daha iyi etkiler sağlayabilir.

Zihnini çalıştıracak egzersizlere odaklanabilirsin bugün. Bulmacalar, oyunlar ve zeka gerektiren etkinlikler enerjini toplamanda ve kafanı çalıştırmanda etkili olacak. Zihnini çalıştırmak da strese karşı önlemler almanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlara destek olmak isteyeceğin bir gündesin. Ancak kendini bu konuda çok fazla yormamalısın. Bazı insanların senin bu desteğini kötüye kullanmasına izin vermemeli ve gördüğün değer kadar değer vermeye dikkat etmelisin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerin biraz sarpa sarsa da basit planlarla üstesinden geliyorsun. Beslenme konusuna verdiğin önemi sporuna da verirsin fazla kilolarından kurtulabilir fit bir vücuda sahip olabilirsin. İş yerinde bir arkadaşının sıkıntısı seni derinden etkileyebilir. Ona yardımcı olayım derken kendi sorumluluklarını unutmamalısın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınıza bir sünger çekin ve bugünü yeni bir gün olduğunun idrakine varın. Kendinize dinlenmek ve eksiklerinizi tamamlamak için zaman ayırmalısınız. Bir konunun üzerinde ısrarla durmak gözden bazı detayların kaçmasına neden olabilir. Uzaklaşın, durulun ve ne olduğunu görerek yeniden başlayın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hislerinizi daha kolay aktarabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak harcamalara dikkat etmelisiniz. Bir yere bağlı kalmaktansa dışarı çıkmalısınız.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız zaman geçirmekten çekinseniz de düşünmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Kendinize zaman ayırıp bunu çözümlemeniz gerekmekte.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin bugün. Bunun peşinden gitmek kendin ve çevren hakkında gerçekten de yeni şeyler keşfetmene yardımcı olacak. Öğrenmekten ve keşfetmekten aldığın keyif sayesinde kendini her zamankinden daha canlı hissedebilirsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi bir sonraki hareketinizi sezgisel olarak gözlemleyebilmeniz ve belirleyebilmeniz için her şeyi akışına bırakmak daha iyidir. Bu süreçte geçmişten gelen bir hayal kırıklığıyla ilgili bir miktar huzur şansınız olacak. Yine de bugün konsantre olmayı zorlaştırabilir ve sendeliyormuş gibi hissedebilirsiniz ancak nerede ilham almadığınızı da fark edebilirsiniz. İleride size ilham veren şeylerle yeniden bağlantı kurmak sizin göreviniz olacak. Günün ilerleyen saatlerinde, ev içi meselelerle ilgili anlamlı konuşmalar veya planlar zamanı olabilir. Ev cephesinde veya yaşam koşullarıyla ilgili işler bir araya gelir ve fikirler yeşerir. Planlar yapabilir, sorunları çözebilir ve ayrıntıları halledebilirsiniz. Değerlerini henüz bilmeseniz bile, bu gece ve yarın önemli fikirler, haberler veya sohbetler odak noktanızda olabilir! İyileştirmeler yapmak ve daha iyi kararlar almakla ilgileniyorsunuz.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzelsiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gün içinde bir takım zorluklarla karşılaşmanız, sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Tatil, aşk, eğlence konularında şans sizinle olacak. Ayrıca aile, ev, taşınmaz konularında maddi açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sözleriniz bugün çok önemli olacak. Gününüz şahane geçsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 28" R
Ay
İkizler
06° 31' 06" R
Merkür
Başak
23° 38' 50" R
Venüs
Terazi
29° 44' 28" R
Mars
Yengeç
10° 28' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 36"
Satürn
Balık
14° 55' 19"
Uranüs
Boğa
27° 04' 11"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 41"
Chiron
Koç
22° 10' 55"
Lilith
Terazi
09° 28' 14"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>