Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Konsantrasyonun artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Koç kadar etkileyici kimse olamaz!

Bugün fantezi ve bilim kurgu günü. Fiziksel olarak tatilde olmayabilirsiniz, ama aklınız kesinlikle başka yerlerde! Belli bir göreve ne kadar odaklanmaya çalışsanız da, zihniniz tuhaf fantezilerde dolaşmaya devam ediyor. Bununla savaşmanın bir anlamı yok. Düşüncelerinizin sizi yönlendirecekleri yere yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Bu, aklınızın bir sonraki büyük adım için yaptığı hazırlık, kendini şarj etme yöntemidir. Bugün kendinize biraz müsamaha gösterin.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Bir zam, ikramiye ya da daha farklı tarzda bir kariyer kırılma noktası mı bekliyorsun? Böyle gelişmeler beklemiyor olsan da, mevcut astrolojik enerjiyle beklemediğin gerçekleşiyor olacak. Bütün çabaların karşılık bulacak. Başarı ve şans senin için işliyor olsa da şunu aklından çıkarma: bütün bunlar sana şans aracılığıyla gelmedi; hepsi senin çabanla gerçekleşti.Bugün etrafınızda bir çok insan olmasına rağmen kendinizi biraz yalnız hissedeceksiniz. Herkes farklı alemdeymiş gibi gelecek. Belki de etrafınızdaki hatta size çok yakın insanlar için bile hiçbir şey ifade etmiyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Gerçekten ne düşündüğünüzü ya da bir durum hakkında ne hissettiğinizi anlattıktan sonra sizin hakkınızda düşünebileceklerinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Bunun düşüncelerinizin bilinmesi konusunda size engel olmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun vadeli bir rüya sonunda gerçekleşebilir. Belki saygı duyduğunuz bir yayın size yazı, fotoğraf veya grafik tasarımınız için ödeme yapmak isteyebilir. Ya da belki de, bir ay önce imkansız gibi görünen, özellikle zor bir yoga pozunun elde edilebilir olduğunu fark edeceksiniz! Güzel bir gün olacak, tadını çıkarın.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde baskı hissedeceğin bir güne uyanabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın sorumluluklarını yerine getirmemesi seni olumsuz etkileyebilir. Maddi olarak gelir- gider tablon dengeye oturuyor. İşine konsantrasyonun artıyor. Bu durum patronlarının dikkatini çekebilir. Özel hayatında bazı durumlar seni epey düşündürebilir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda önemli kazanımlar elde edebilirsiniz. Partnerinizle ilişkilerinizde rekabet artabilir. Hedef olmamaya dikkat edin. Sevgi arayışınız sizi duygusal biri haline getirebilir. Kendinizi gereğinden fazla yıpratmayın.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hâkim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yaptığınız güzel şeyler su yüzüne çıkarak taktir görmenize neden olabilir. İletişimsel anlamda uyumlu olabilme fırsatı yakalayabileceksiniz.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size zevk veren şeylerle ilgilenmeye odaklanmalısınız. Böylelikle günleriniz sıkılarak değil daha çok zevk alarak geçecektir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat etmeye başlayacak. Bugünü önemligörüşmeleriniz için değerlendirebilirsiniz.Kalıcıortaklıkları kurmak vehayatında yaşadığınız anlaşmazlıkları çözümlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizde dengeyi kurmak için uygun bir gün olacak.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm gününüzü bazı görev veya sorumluluklarınıza ayırmanız gerekebilir. Ancak; bu durum, sizi sıkıntıya veya strese sokmayacaktır. Aksine, gerçekleştireceğiniz bazı faaliyetler, kendi başlarına size büyük keyif verebilir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar her şey yolunda gidiyor ancak bugün yediğiniz bazı şeyler dokunabilir. Biraz mide ağrısı veya biraz şişkinlik yaşayabilirsiniz. Zamansız yemek yememeye dikkat edin. İnsanlar duygusal ve savunmasız olduğunuzu düşünebilirler.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakıncalar getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir. Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri, coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler olası gerginlikleri azaltabilir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>