Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Lider Özelliğin Ön plana Çıkıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Mutsuz bir ail üyesiyle iletişim eksikliği sizi biraz üzmüş olabilir. Bu kişiyi rahatsız edecek bir şey yapıp yapmadığınızı bile merak edebilirsiniz. Büyük olasılıkla öyle bir şey yapmadınız. Bu gibi durumlarla başa çıkmanın en iyi yolu, sizinle iletişim kurmaları için cesaretlendirmek veya eğer kurmuyorlarsa da tekrar tekrar üstelememek. Hüzünlü ruh hali ikiniz için de geçerli olacak, bu yüzden sakin kalmaya çalışın.

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Oldukça heyecan verici bir gün. Gerilime yatkın bir hava olsa da bu seni direkt olarak etkilemeyecek. Daha çok, çevrende olup biten bütün aktivitelerin sessiz gözlemcisi olacaksın. Bir şeyler çevreni karıştırıyor. Bir arkadaş veya aile üyesi hayatında büyük bir değişiklik yapmaya karar vermiş olabilir. Ya da profesyonel hayatında değişim yoluna girmiş olabilirsin. Her ne oluyorsa, bu biraz anlaşmazlık yaratıyor. Sen, akıllı biri olarak, bütün bu kargaşadan uzak kalarak akıllılık yapıyorsun. Kenardan izle, sana hiçbir top atılmadığına emin ol.Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız, gerçeğe dökülmek için bir kanal alıyor, buna hiç şüphe yok. Fakat şu an, risk alıp yeni şeyler ortaya koymak yerine mevcutu geliştirmek ve sağlamlaştırmak gereken koşullar içindesiniz. Bugün bu ikilemle savaşacaksınız. Sıradışı planlar uzun vadede meyvelerini verecek. Bu konuda gelen ilhamların tadını çıkarın.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızdan, komşunuzdan veya akrabanızdan oldukça rahatsız edici fikir veya duygularla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi bir şeyden rahatsız olabilir ve duygularını iletemez. Geri çekilin ve bu kişinin problemle yüzleşmesine izin verin. Arkadaşınız zamanı geldiğinde konuşacaktır.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde oluşan problemleri çözüyorsun, bugün lider vasfın ortaya çıkabilir. Özel hayatında çocukça sergilediğin davranışlar arkadaşlarını senden soğutabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, ilişkide aldığın yeni kararlar karşı tarafı huzursuz edebilir. Maddi konular ile daha fazla ilgilenmen gereken bir gün geçirebilirsin. Yeni aldığın elektronik eşyalarda aksaklıklar olabilir.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hesapta olmayan bazı sorunlar yaşayabilir ve bunlara kalıcı bir çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Aslında şu an yaşadığınız sorunlar geçmişte üstünü örtüp pek ilgilenmediğiniz konularda olabilir. Temkinli olun.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ancak sizi telaşe ettirecek ciddi bir durum olmayacak. Sorumluluklarınızı bir süre de olsa kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

29 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşünce sınırlarınızı genişletip yeni kariyer planları yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için neler yapabileceğiniz hakkında araştırmalar yapın.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı gündeme taşıyor. Evinizi güzelleştirmeye yönelik alışverişler yapabilir, evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz.Bugün ailenizden finansal destek görebilir veya ailenize maddi yardımda bulunabilirsiniz. Evden yapabileceğiniz, size ek gelir sağlayacak yeni işlerin arayışına girebilirsiniz.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öğleden itibaren boşlukta olan Ay biraz daha akışa bırakılması gereken bir güne işaret ederken, sosyal buluşma ve toplantılar için uygun ve güzel bir gün olabilir. Akışın tadını dostlarınızla çıkarabilirsiniz.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar hedeflerinize ulaşmak için elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz. Amaçlarına oldukça bağlı bir yapıya sahipsiniz. Ama bugünlerde amacınıza ulaşmaya çalışırken birilerinin kalbini kırmanız gerekebilir. Burada neyin daha önemli olduğu size kalmış.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün üstünde oluşan duygusal baskı, hayatında değişiklikler yapmak istemene neden olabilir, abartılı hareketlerde bulunabilirsin. Cesaretle finansal riskler alarak, yer değişiklikleri için harekete geçebilir, evinle ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Aile fertlerinden beklentilerin artabilir.

29 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>