Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Küçük İşlerini Hallediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 40%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

Bu tür bir gün Koç için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Bugün bazı güçlü, sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman biraz psişik biriydiniz fakat bazen zihniniz başka şeylerle perdelenmiş oluyor. Bugün kendinize biraz vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Meditasyon yapmak, dua etmek ya da günlük yazmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı başka bir biçimde sürdürebilmek üzerine aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Mevcut enerjiler sizi yüksek bir huzura yönlendiriyor, bırakın sizi sarmalasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birileri seni zihinsel bir mücadeleye çekmeye çalışabilir, o yüzden savaşmaya hazır ol. Durum üzerinden dev bir üretim yapma yetisine sahip olduğunu görebilirsin. Olayları hakettiklerinden fazla büyütme. Hatta uğruna savaşmayı haketmeyen bu konu için mücadeleyi bırakman en iyisi olur.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir denklemin dışında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, bugün böyle hissetmek sizin kaderiniz değil. Çalıştığınız işi beğenmiyorsanız başka seçenekler düşünmeyi, birlikte olduğunuz insanları sevmiyorsanız farklı bir sosyal çevreye geçmeyi düşünebilirsiniz.Seçimleriniz ve eylemleriniz için kişisel sorumluluk alın.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yataktan çıkmakta zorlandığın bir güne uyanmış olabilirsin. Halletmen gereken küçük çaplı işler olsa da bunlara başlamak ve zaman vermek gözünde büyüyebilir. Yapacağın bir telefon görüşmesi seni düşündürebilir. Arkadaşların ile gelecek hakkında tasarladığın projelerin askıya alınması panik yapmana neden olabilir. Çevrenden alışkanlıkların hakkında sürekli aynı eleştiriyi alabilirsin.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi gün genelinde savunmasız hissedebilir veya kendi gücünüzü başkalarının üzerinde denemek isteyebilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak'ta ilerlemekte. Hafta sonunu boş geçirmeyeceğiniz görülüyor. Sizi bağlayan meşguliyetler de olabilir. Kişisel açıdan biraz daha düzene girmelisiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde belli başlı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özelliklekonusunda yaşadığınız problemler sizde kalma ya da gitme kararı alma hissi uyandırabilir.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjisi sizi yeni kültürleri ve yeni düşünce tarzlarını kucaklamaya davet ediyor. Kendinizi farklılıklara açık tutun.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Çalışmaktan keyif alacağınız, hizmet odaklı bir gün olacaktır.Günlük rutinlerinizi gözden geçirebilir, hayatınızı düzene sokabilirsiniz. Sağlığınıza bugün ekstra dikkat etmelisiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyeniz, bugün oldukça yüksek bir noktaya ulaşabilir. Ancak; bu enerjiyi tüketmeye çalışırken de kendinizi gereğinden fazla yorup tüketmemeye dikkat edin. Enerjinizi olumlu faaliyetlere yönlendirmeniz gerekecektir.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin sizden bir şeyler sakladığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak belki de durum sadece biraz değişmesidir. İlişkinizde özellikle de evliliğinizde ani değişikliklere karşı tedbirli olun. Olumlu olun ve yolunuza çıkan sorunların üstesinden geleceğinize inanın.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz, kafaya çok takmamaya çalışın. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>