Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güzel İşler Yapabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün, sizin için, etrafınızdaki insanlara daha fazla takdir ve saygı duygusu hissedeceğiniz, müthiş bir gün. Son zamanlarda katkıda bulunduğunuz planlamalar ve sıkı çalışmalar nihayetinde karşılığını veriyor. İnsanların düşünme seviyenize ulaşması muhtemeldir ve onlarla çok verimli bir düzeyde bağlantı kurabildiğinizi göreceksiniz. Duygularınızın kontrol altında olduğunu ve düşüncelerinizin net olduğunu göreceksiniz.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Başkalarında sevmediğiniz davranışların aynısını sergilemediğinizden emin olun. Yavaş yavaş küçümsediğiniz insanların özelliklerini aldığınızı fark edebilirsiniz. İnsanlar sizin alaycılığınızdan biraz bıkmaya başlamış olabilir. Biraz rahatlayın ve yüzünüze bir gülümseme kondurun. Her şeyin negatif tarafını görmeye devam ederseniz, çok büyük ihtimalle diğer insanlar da yalnızca sizin negatif tarafınızı görecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

30 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş yoğunluğunuz yüzünden kendinizi yorgun ve tükenmiş hissedebilirsiniz. Biraz dinlenemk hem bedeninize hem de ruh halinize iyi gelecektir. Telefon görüşmelerinizi, e-postalarınıza vermeniz gereken cevapları erteleyin.

30 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın alan ile ilgili kitaplar alabilir işindeki deneyimini arttırabilirsin. Bugün ailen ile ilgili alacağın haberler seni tahmininden daha çok sevindirecek. İnsanlar ile iletişim konusunda kendine daha fazla güvendiğin bir gündesin. Bugün bir sürü proje ve fikir aklına geliyor. Düşüncelerini doğru yönlendirirsen güzel işler çıkarabilirsin. Bazı arkadaşların ile fikir ayrılıkları kırgınlıklara dönüşebilir.

30 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde dengenizi sarsacak bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sakin kalmalısınız. Sarf ettiğiniz sözlerden pişmanlık duyabilirsiniz. Evde kalmayı ihmal etmeyin ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

30 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

30 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız sizleri ön plana çıkartacak ve işinizde insanların sizlerden bir şeyler öğrenmek isteyeceği bir gündesiniz. Bu halde onlara yardımcı olmak size iyi gelecek.

30 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

30 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız sizi rahatsız edecek şeyler söyleyebilir. Bunun sebebi bu kişinin duygularını ifade edemeyecek kadar gergin olması. Ona yardımcı olmaya çalışabilirsiniz.

30 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati romantik konuları ön plana çıkarıyor. Bugün flörtleşmekten keyif alır, sevgi gösterilerinden hoşlanırsınız.Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere açık bir gün olacak. Yeni bir flört konusu gündeme gelebilir.

30 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, en büyük isteğiniz yalnız bırakılmak olabilir. İşlerinizi de aynı şekilde, kimsenin gözlerinin üzerinizde olmayacağı bir yerde, kendi başınıza yürütmeyi tasarlayabilirsiniz. İletişim, etkileşim ve sosyaliteden kaçınmanız sürpriz olmayacaktır.

30 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar istemediğiniz bir ayrılığın acısını hala hissediyorsunuz. Ama bu ömür boyu sürmeyecek. Bundan önce de böyle hissetmemiş miydiniz? Gün geçtikçe etrafınızdaki iyi şeylere odaklanmayı öğrenin.

30 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün kendin için bir şeyler yapmak, harekete geçmek için heveslenmene rağmen gelişen olaylar karşına engeller çıkarabilir. Sahip olduğun maddi değerleri muhafaza ederken, beklediğin haberlerin gelmemesi huzurunu kaçırabilir. Hayattan keyif almak için inat etmemen gerekiyor.

30 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 40' 49" R
Ay
Boğa
11° 54' 24" R
Merkür
Başak
20° 27' 37" R
Venüs
Terazi
27° 39' 02" R
Mars
Yengeç
09° 31' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 50"
Satürn
Balık
15° 02' 49"
Uranüs
Boğa
27° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 10"
Lilith
Terazi
09° 16' 50"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>