Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunları Halledip Kendine Zaman Ayırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 10%

Biraz sabırsız hissedebilirsiniz. Siz odaklanmış bir insansınız ve çok fazla disipline sahipsiniz. Ama bugün, hayatınızda eksik olan şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız, asla doğru kişiyi bulamayacağınız konusunda endişelenebilirsiniz. Eğer evliyseniz, ilişkilerin çok fazlagerektirdiğini düşünebilirsiniz. Memnuniyetsizliğinizin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Olumlu şeylere odaklanmaya çalışın.

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Günün enerjisi sizi yeni birisiyle iletişim kurmaya ve bağlantı kurmaya teşvik edecektir. Sosyalleşmek veyoluyla tanıdığınız insanlarla sağlam ilişkiler kurmak için biraz zaman harcayabilirsiniz. Ya da birisiyle tanışıp ilginç bir sohbete başlayabilirsiniz. Belki bu kişiyle sonra işinize yarayacak bir işbirliğini pekiştirebilirsiniz. Yeni bir sosyal alanda tecrübe kazanmanız konusunda kendinize izin verin.

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Kaçış modundasın. Çünkü mevcut işinden sıkılmış vaziyettesin. Yaratıcı zihninin kullanılmaya, uyarılmaya ihtiyacı var. Mücadele içeren durumlarda başarılı oluyorsun. Fakat bugün biraz sabırlı olmaya çalışmalısın. Kendini internette araştırmalar yaparak meşgul et ya da potansiyel müşterilerle etkileşim kurmaya çalış. Kısa süre içinde zevkle ilgilenebileceğin bir şey bulacaksındır!Bugün köprüleri yakmamaya dikkat edin, her ne kadar zihninizde olan asıl şeyi söylemekten kendinizi alamasanız da. Zira bu durum duyguların biraz incinmesine neden olabilir; yine de sonuçta diğer insanların sözlerinize vereceği tepkilerden siz sorumlu değilsiniz. Yalnızca bugün yaptığınız her şeyin belirli bir duruma veya yoruma verilen düşüncesiz bir tepkiyle değil de bilinçli bir planın sonucu olarak yapıldığından emin olun, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işin eğlencesinde olsanız bile belli bir ciddiyet düzeyinin korunması ya da en azından kabul edilmesi gerektiğini anlamalısınız. Bugünkü gezegen dizilimi yüzünden insanların kafası pek yerinde olmayabilir. Dengenizi korumaya çalışın ki başkalarına hem destek verip hem de onları güldürün.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep burcundaki şifalı dolunay ile korkularınızdan arındığınız, sadece kendinize değil, çevrenize de iyi geleceğiniz 10 günlük bir dönem başlıyor.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda fazla düşünmene neden olan konuları çalışma arkadaşlarının yardımıyla hallediyorsun. Akşam evegetirmek istemiyorsun. Evli bir koç burcuysan eşinle duygusallaşacağın anlar yaşayabilirsin. Parasal anlamda tutumlu olman birikim yapmanın önünü açıyor. Tüm sorunlarını rafa kaldırıp bugün tüm destlerini bir kenara bırakmak istiyorsun. Rafine zevklerini gerçekleştirmek için kendine vakit ayırmak istiyorsun.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Krediler, borçlar ya da alım satım gibi konular gündeminizde olabilir. Bazı krizleri yönetirken yeni krizler yaratmamaya özen gösterin. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda kriz yaratan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün yaşayacağınız olaylarda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Sonunda duygusal yenilenme içine girebilirsiniz. Akşamüstü harcamalarınızı abartma eğiliminde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Özellikleverenleriniz tarafından gelecek engellemeleriçerisinde stresli olmanıza neden olabilir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Akrep burcunda bir dolunay meydana gelirken bu dolunay psikolojik süreçleri, duygusal tansiyonu tetikleyebilir. Ruhunuzdaki mücadele gücünü fark edebilirsiniz. Karşınıza sizi etkileyebilecek güçlü figürler çıkarken onların varlığı sizde de yeni farkındalıklar uyandırabilir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşınızın haksızlığa uğradığını düşündüğünüzde onu savunmak istiyorsunuz. Bu gayet doğal bir tepki. Ancak arkadaşınız aynı durumda olsanız sizin için nasıl davranırdı? Bunun cevabını da düşünmelisiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Finansal hayatınıza düzen getirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.Borçlarınız ve kredileriniz için ödeme planı oluşturabilirsiniz. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaş olarak samimi gördüğünüz biri ile ilişkiniz farklı taraflara çekilebilir. Vücudunuzun en büyük düşmanı yaşadığınız stres. Ama bu sizin elinizde olan bir şey değil. Ö<ellikle partneriniz sizi oldukça yoruyor. Olabildiğince kendinizi soyutlamaya çalışın.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz ifade etmek için sistemli çalışmayı tercih etmelisiniz. Sabır size yakışıyor.

7 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>