Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mutlu eden haberler alabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2020, Salı

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

İnsanları inlerinden çıkmaları için etkileyebilirsin. Güneşli bu günde, onları sana katılmaları için ikna edebilirsin. Neşeni insanlarla paylaş. Yaşadığınız dünyayla ilgili sohbetler gerçekleştirin. Kendini büyük mutluluk içinde bulacaksın. Vurdumduymaz tavırlarının arkadasında da büyük, destekleyici bir güç mevcut olacak. Hafif ve eğlenceli ol, yarını da umursama!Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızda bir çok insan olmasına rağmen kendinizi biraz yalnız hissedeceksiniz. Herkes farklı alemdeymiş gibi gelecek. Belki de etrafınızdaki hatta size çok yakın insanlar için bile hiçbir şey ifade etmiyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Gerçekten ne düşündüğünüzü ya da bir durum hakkında ne hissettiğinizi anlattıktan sonra sizin hakkınızda düşünebileceklerinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Bunun düşüncelerinizin bilinmesi konusunda size engel olmasına izin vermeyin.

5 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşle ilgili sosyal etkinliklere katılma davetiyeleri şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. İlgi alanlarınızı paylaşan birden fazla kişiyle tanışabilirsiniz ve bu insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Yurtdışına seyahat etme fırsatı size açılabilir. Heyecan verici ve teşvik edici bir gün olabilir. En iyi şekilde yararlanın!

5 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının küçük sorunları büyütüp bir konu haline getirmesi sabrını zorluyor. Tartışmalar yaşayabilirsin. Yakın akrabalarının sorunları hiç gündeminde yokken birdenbire senin sorunun haline gelebilir. İş konusunda ailenden seni mutlu edecek bir haber alabilirsin. Evli bir koç burcuysan yaşadığın bunalımlı günleri geride bırakmanın keyfini çıkarabilirsin.

5 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği içerisinde olduğunuz insanların beklenmedik çıkışları sizde güvensizlik hissinin oluşmasına neden olabilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinizde güven duygusunu önemseyin. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

5 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde olaylara karşı daha iyimser tavır sergileyebilirsiniz. Gün boyu enerjilerin akıcı olması sizin dengede kalmanızı sağlayacak. İkili ilişkilerde bazen küçük tartışmalar yaşanabilir. Ruhsal ve bedensel uyumunuz sayesinde bu durumların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

5 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olan Koç'lar partnerinize karşı sert tutum içerisinde olmadığınızdan emin olmanız gereken bir gündesiniz. İş konusunda sakin istikrar size başarı getirecek.

5 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ikili ilişkiler açısından dinamik bir gündeme işaret ediyor. Gün içinde karşılıklı görüşmeler yapabilirsiniz. Uzmanlara danışmak, başkalarından görüş almak için uygun bir gün olabilir.

5 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kriz anlarından etkilenmeniz çok olası. Bu da sevdiğiniz insanların acı çekmesinin sizi çok yaraladığını gösteriyor.

5 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür, Boğa burcunda Güneş ile kavuşum yapacak. Finansal hedeflerinizi ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Terazi burcundaki seyahati ilişkilerinize vurgu yapıyor. Evliliğinizde ve ortaklıklarınızda süregelen problemleri iletişim yoluyla çözebilirsiniz.

5 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

5 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş ortamında arkadaşlarınızın size ihtiyacı var. Özellikle lider ruhlu olmanız pek çok projede fayda sağlıyor. Yabancılara karşı biraz daha nazik olmanız gerekiyor. Sert yapınızı bir kenara bırakın ve sevecen olun.

5 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Yönetici gezegenlerinizden Mars, çalışma alanınızda size gereken her türlü desteği ve enerjiyi veriyor. Bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin ve yönlendirici seyrediyor

5 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>