Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Meraklı Yönün Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, içten içe kendinizi daha heyecanlı hissetmeye başlayacaksınız. Kontrollü adımlar atmanız gerekmekte.

Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Mesleki olarak yeni gelişmelere hazırlıklı olmanız gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal durumuzdan yana ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Doğru harcama yapmadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizdeki gerilimli süreçler bugün artış gösterebilir. Empati kurmayı ve sevdiklerinize duygusal anlamda güven vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Hatayı dışarda aramak zaman kaybettiriyor, biraz iç dünyanıza dalın.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunun insanları için iletişim konularında ön planda olabilirsiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek ve diğer insanlarla anlaşmaya varmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, yeni fikirler üretmek ve planlar yapmak için de uygun bir zaman dilimindesiniz. İşlerinizde ve ilişkilerinizde yaratıcı ve özgün yaklaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aileni ve sosyal çevreni uzun zamandır ihmal ettiğinin farkındasın, onlara zaman ayırabileceksin. Hareketli bir günden geçerken, kendini yeni hobiler araştırırken bulabilirsin. İniş çıkışlı bir ilişki içindeysen sevgilinin kıskançlıkları, seni kısıtlaması ve sürekli sorgulamasından yana şikayetlerin artabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve ev yaşamınızda düzenlemeler yapma fırsatı bulabilirsiniz. Evinizi daha rahat ve huzurlu bir hale getirmek için adımlar atabilir, ailevi ilişkilerde uyum sağlayabilirsiniz. Kendi düzeninize dair kararları bir kez daha gündeme getirebilirsiniz.   

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konular ve görüşmeler yeni düşünceler ve planlar ortaya çıkarabilir. Ancak tek başına hareket etmeniz pek kolay değil.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortaya iyi birkoymak asıl hedefiniz olduğunda ve bunu başarabildiğinizde herkes zaten bunu görerek sükunet bulacaktır.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi dile getirmekten çekinmeseniz de bazen sizi bir şeylerin sınırlandırdığını düşünebilirsiniz. Bununla yüzleşmeniz ve artık bu sorunu çözmeniz gereken bir gündesiniz. Hissettiğinizin sınırlandırmayı çevrenizin etkisiyle kendi kendinize koymadığınıza emin olmalısınız.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, birlikteliği ve başkalarının fikirlerini kabul etmeyi teşvik ediyor, sevgili Kova. Hayatınızın dengesiz olduğu yerleri, özellikle de bir başkasının gözünden, daha iyi görme konumundasınız. Yine de bazı gerginlikler olabilir. Şimdi eviniz veya kişisel hayatınızla ilgili sorunlu alanlarla ilgilenme zamanı. Nefesinizi tutabilir ve bu doğrultuda neye ihtiyacınız olduğunu ve ne istediğinizi inceleyebilirsiniz. Güvenliğe, bağımlılığa, geçmişe ve aile veya ev hayatına olan tutumunuz evrimleşmeye devam ediyor ve şimdiki hedef, dünyaya verdiğiniz tepkileri tanımak ve değiştirmek olabilir, böylece değişimler daha az rastgele olur. Daha yavaş bir tempoyla, etrafınızda ve içinizde neler olup bittiğini anlama şansınız daha yüksek olur.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda estetik yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partnerinizle, ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle bu sıralar oldukça hassas duygulara sahipsiniz. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir gün. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>