Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlara uygun hareket edebildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız aslında sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Mesleki olarak daha dengeli olmanız gerekiyor. Ufak tefek pürüzler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyaç duyacaksınız.

Finansal anlamda biraz daha dengeli olmanız gerekmekte. Elinize geçen fırsatları doğru olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hissetmek, yaşamak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz bazı duyguların etkisinde kalabilirsiniz. İlişkilerde zorunluluk değil, sorumluluk esastır. Bugün hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye karşı dürüst olma sorumluluğunu almalı, kararlarınızı buna göre vermelisiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür'ün Plüton ile 120 derecelik olumlu açısı, zihninizin keskin ve detaylara odaklı olmasını sağlayabilir. Bugün, iletişim becerilerinizi kullanarakveya özel ilişkilerinizde derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmekte başarılı olabilirsiniz. Ancak, kendinizi fazla zorlamamaya da özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, bugün verimli bir gün geçirebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşler beklediğin gibi gitmeyebilir ve dinlenmek için kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinle ilişkinde duygusal yanını bir kenara bırakmayı tercih edeceksin ve mantığına daha fazla odaklanacaksın. Sürpriz bir hediye günü mutlu tamamlamanı sağlayabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz, istediğiniz bir şeyi almamanın değil bunu aldıktan sonrasını düşünebilirsiniz. Ekonomik veya duygusal olarak kendinizi bu şekilde sınırlandırmamalısınız. Kendinize bir esneklik payı bırakmak, koşullarınızı daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir. 

10 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sıkıntılar çıkabilir. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelebilir. İmaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki ve diğer konularla alakalı olarak geçmişte kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi çok şanslı ve keyifli hissettirebilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailene veya sevdiklerine karşı yerine getirmen gereken bir görev varmış gibi hissedebilirsin. Kimseye borçlu olmasan da bazı konularda daha sağlam adımlar atarak sevdiklerine yardımcı olmak isteyebilirsin bugün. Ailene ve sevdiklerine odaklanacağın bir gündesin.

10 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün yaratıcılığı ve hoş bir iletişimi destekliyor. Eylemleriniz ve duygularınız uyum içinde ve bu, hayatın neredeyse her alanında size bir şekilde yardımcı oluyor. Özellikle gün ilerledikçe aile aktiviteleri veya evdeki işler için iyi bir enerji yanınızda. Huzurlu, gerçekçi ve odaklanmış etkileşimlerin tadını çıkarmak için iyi bir konumdasınız. Kendinizi elinizdeki göreve kolaylıkla adarsınız. Deneyiminizi ve düşünce dünyanızı genişleten durumlara yöneliyorsunuz ve bunları gerçekleştirmek için çaba harcamaya özellikle isteklisiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olabildiğince orijinal ve ütopik düşünüyor olmanız bezen insanların eleştirisini alsa da çevrenizde size özenen kişiler de var. Bugün fikirlerinizi çevrenize kabullendirebileceğiniz ortamlar hazırlamakla işe başlayın. İletişim anlamında pozitif bir gündesiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili kova; aşk, tatil, çocuk veya hobinizle ilgilenebilirsiniz. Ancak harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıvrak bir zeka ve espri gücünüz sizi her anlamda farklı kılarken, bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılmanıza da neden olabiliyor. Bugün, disiplinli ve sabırlı davranırsanız, günün sonunda karlı çıktığınızı göreceksiniz. Maddi konularda, çeşitli fırsatlar sizi bekliyor. Kendinize uygun olan şartları, önceden belirlemenizde fayda var.

10 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 30' 48" R
Ay
Koç
24° 09' 02" R
Merkür
Başak
18° 14' 34" R
Venüs
Terazi
26° 11' 40" R
Mars
Yengeç
08° 51' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 29"
Satürn
Balık
15° 08' 05"
Uranüs
Boğa
27° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 05"
Lilith
Terazi
09° 08' 54"
True Node
Koç
06° 37' 08"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>