Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Toparlanıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha bilinçli davranmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızı ifade ederken sınırlar içinde kalma isteği ön planda. Olumsuzlukların tamamen geride kalması için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini unutmayın. Yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşanacak; ancak aceleci olmamalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha ciddi adımlar atma isteği içinde olacaksınız. Odaklanma açısından beklenmedik gelişmeler yaşanabilir; ancak bunların üstesinden gelme şansınız yüksek. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Bugün, finansal durumunuzla ilgili sorunları masaya yatıracak ve çözüm üretmek isteyeceksiniz. Daha tutarlı olduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unuttuğunuz ödemeler, alacak verecek işleri olabilir. Bugün bunları tamamlamak, kafanızdan silip atmak hafiflemenize yardım edecektir. Bankacılık işlemlerinde, görüşmelerde dalgınlık ya da stresin hata yaptıracağını unutmayın; her manada uyanık olun.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda derin düşüncelere dalabilirsin ve içsel değerlendirmeler yapabilirsin. İlişkilerinde daha anlayışlı ve empatik olmaya özen göstermen, çatışmaları önlemene yardımcı olabilir. Kendine zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsin. Bugün, özgür ruhunu ve yaratıcılığını ifade etme fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda aklınla duyguların arasında sıkışmış, ne yapacağını bilemez haldeydin, orta yolu buluyorsun. İş ve para konusunda alman gereken kararlara karşı yaklaşımını belirliyorsun. Midende oluşabilecek hassasiyet nedeniyle, tükettiğin besinlere dikkat etmen gerekebilir. Bu günlerde bağışıklık sisteminin hassasiyetini önemsemelisin.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı revize edebilir ya da tümüyle değiştirebilirsiniz. Bunu neden yapmanız gerektiğiyle ilgili bazı haberler alabilir, insanlardan beklenmedik tepkiler görebilirsiniz. Kendinizi biraz kenara çekin ve hayatınızda neler olup bittiğini, büyük resmi gördüğünüzde kesin kararlar verin.  

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. İlişkilerinizde dalgalanmalar olabilir. Sakin yaklaşmanızda fayda var.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Görünüşünüz ile ruh haliniz tam anlamı ile örtüşmeyebilir. Aşırı kontrolcülük gün içerisinde kuruntu ve karamsar düşüncelere kapılmanıza neden olabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlardan beklediğiniz ilgiyi göremediğinizde bu size başka konularla ilgilenmek için zaman ve fırsat oluşturabilir. Yalnız kalmaktan değil yanlışın içinde kalmaktan daha çok endişe ettiğinizde doğrular size yönelecektir. Çok istediğiniz bir sanatsal ya da müzikal faaliyeti öğrenmeye başlayabilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün bu bazı yönlerden işleri yavaşlatmak için iyi bir gün. Rahatlatıcı aktiviteler odakta ve pratik işlerinizdeki duygularınızla bağlantı kurmak iyi bir fikir. Nitekim bunlara göre hareket etmemek en iyisidir. Bugün yaşanan şeylerden ders çıkarmayı hedefleyin, rahatsız edici olsa bile, çünkü bir şeyi gömülü tutmak yalnızca sorunları uzatacaktır. Nitekim hikayenin daha fazlası olabileceğinden, bekleyin ve görün.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir fırsatı kaçırmış olabilirsin. Hoşnutsuzluk ve sıkıntı yaşama sakın. Tam tersi, gözlerini yeni fırsatlara açmalısın. Seni üzen durumlar var. İyileşmek için kendine zaman ayır. Kendini ve başkalarını affedersen, senin için değişim başlayacak. Değişimi kucakla. Senin için her şey çok güzel olacak.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün maddi kaynaklarınızın akışında bazı sorunlar gerçekleşebilir, sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız kritik dönemde, bununla ilgilenin. Sevgilinizle ilişkiniz çok kötü durumda ama ondan bir türlü kopamıyorsunuz. Onunla sorunlarınızı konuşarak, ilişkinizin devam edip etmeyeceği konusunda karar almaya çalışın. İş ortamınızda doğru olanı yapmaya çaba gösterin. Dayanışma ve yardımlaşma gibi konular sayesinde işlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün görünüyor. Tavır ve davranışlarınızla sempati kazanacaksınız. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak.

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>