Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Teklif Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, huzursuzluk yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha dikkatli olun. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

Parasal olarak kendinizi zorlamamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı işlerin sizi motivasyonunuzdan ve amacınızdan uzaklaştırdığını düşünebilirsiniz. Bu konuda paydaşlarınızla görüşerek günlük planlarınızın üzerinden geçebilirsiniz. Anlaşmaktan yana olduğunuzda her şeyin su gibi aktığını ve bu akışın sizi güvende hissettirdiğini göreceksiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim ve sosyal ilişkiler konularında oldukça aktif olabilirsiniz. Duygularınızı karşı tarafa net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca yeni projeler geliştirmek için de uygun bir zaman olabilir. Kendinize olan güveninizi arttırarak hedeflerinize daha kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde verimli bir gün geçirebilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversite hayatı devam eden bir Kova burcuysan, staj yaptığın kurumdan güzel birteklifi alabilirsin. Alacağın teklife çok sevinsen de senden tecrübeli kişilere danışmayı ihmal etmeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, seni heyecanlandıracak yeni biriyle tanışabilirsin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz konusunda deyim yerindeyse tüm tuşlara basmak isteyebilir ya da basıyor olabilirsiniz. Bir süredir devam ettirdiğiniz çalışmaların, yaptığınız harcamaların, verdiğiniz emeklerin nereye vardığını değerlendirmelisiniz. Çok çabuk etkilenen, hassas bir ruh halinde olabilirsiniz; kendinizi zorlamayın ve kimsenin sizi zorlamasına mahal vermeyin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zamanınızı alabilecek işler var. Bu nedenle gün içinde daha iyi bir plan yapmaya çalışın.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizleri çok fazla zorlamayacak olan bu süreçte arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin dertlerini dinleyebilir, mütemadiyen onlara destek olabilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında daha yapıcı olman gereken bir gündesin. Birçok konuyu çözebilecek kabiliyetin olacak. Bu güzel potansiyeli hayatın ile alakalı önemli kararlara odaklanarak kullanmak sana daha iyi gelebilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, sevdiklerinizin yanında olma veya kendinizi ifade etme arzunuz bugün güçlü. Daha yaratıcı ve ilgi çekici görevlere odaklanırsanız veya yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeyin senaryosu yerine arzularınızı takip etmeye karar verirseniz çok şey başarabilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe içgüdüleriniz size normalde olduğu kadar hizmet etmeyebilir. Endişeler bir şekilde ön plana çıkıyor ve son günlerin küçük sorunları birdenbire zihninizde daha büyük boyutlara ulaşıyor. Yapmanız gerektiğini bildiğiniz şeyi yapmamanın getirdiği suçluluk duygusu işe yaramaz bir enerjidir, bunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin!

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacaksınız. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak size hem para kazandıracak, hem de kişisel ilişkilerinizi destekleyecektir. Sosyal yaşamınız hareketleniyor.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatleri sosyal çevrenizle geçireceğiniz keyifli zamanlar motivasyonunuzu arttırabilir. Günün ilerleyen saatleri İş hayatınızla alakalı belirsizlikler can sıkıcı olabilir. Çözümsüz kalan konuları oldurmak için bugün fazla zorlamayın.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>