Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Daha temkinli olmalısınız. İstenmeyen sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz. İlişkinizdeki problemleri yavaş yavaş ortadan kaldırabilirsiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikteyaptığınız kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmanın daha iyi olabileceğini de aklınızda bulundurmalısınız.

Maddi olarak daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başarabilirseniz, her şey istediğiniz gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her sorun çözülebilir, yeter ki bundan yana olun. Bugün aynı paydada bulunamadığınız kişilerle karşılaştığınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanızda fayda var. Özellikle hukuksal sorunlara ya da olumsuz kararlara yol açabilecek durumları önlemek adına bu adımı atmanız önemli olacaktır.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu için ilişkilerinizde daha esnek davranmanız gerekebilir. Farklı bakış açılarına saygı duymak ve işbirliğine açık olmak, sorunları daha kolay çözmenizi sağlayabilir. Ayrıca bugün, hayal gücünüzü harekete geçirecek fikirlerle karşılaşabilir ve ilham alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcılığınıza bırakarak bugünü daha keyifli ve verimli hale getirebilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkiye yeni başlamış bir Kova burcuysan, partnerinin göründüğünden çok daha derin, farklı bir yapısının olduğunu fark edeceksin. Kilo problemin söz konusuysa istediğin görünüme spor ve diyetisyen eşliğinde daha sağlıklı bir şekilde ulaşmaya karar verebilirsin. Sosyal medya temizliği yapabilirsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir fikrinizi geliştirmek, bunu bir uzmanlığa dönüştürmek için çalışabilirsiniz. Araştırma için farklı fikirlere ve kaynaklara ihtiyaç duyduğunuzda, daha önce gitmediğiniz yerlere gitmek ya da farklı insanlar takip etmek iyi bir seçenek olabilir. Bazen anlatarak değil yaparak göstermeniz gerekebilir. 

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Doğru organizasyonlarla bu durumu çözebilirsiniz. Bazı konularda çevrenizdeki insanlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. Ticari konularda sorumluluklarınız artabilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar önemli olan içsel huzurunuzu bozacak etkenleri kendinizden uzaklaştırmak için bilinçli çaba harcamak. Sakin kalmaya ihtiyacınız var.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önceden yaşadığın negatifliklerin etkisini yeni yeni yaşayabilirsin. Özellikle parasal konularda her şey yolunda olsa da ister istemez kendini kaygılara sokabilirsin. Kafanı toparlamak için daha farklı konulara odaklanman gerekecek.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size kişisel yaşamınızın veya ev dünyanızın yeni bir yaklaşıma ihtiyacı olduğunu hatırlatıyor sevgili Kova. Bazı zorunlu değişiklikler karşınıza çıkabilir ve ayarlamalar yapılması gerekir. Hayatınızın ilerlemesi için rutinlerinizde farklılığa ihtiyaç duymanız mümkündür. İlişkilerde veya alışkanlıklarda aynı eski yaklaşımlara geri dönmek, bugün sizi yalnızca hayal kırıklığına uğratacaktır, bu nedenle yeni bir tarz veya planla ilerleme kaydetmeyi hedefleyin. Bu şekilde başkalarının sizin için yarattığı kalıplardan kurtulabilirsiniz. İlişki konuları bugün çok olumlu olabilir, özellikle de bağımsızlık ve bireysellik vurgulanır ve onurlandırılırsa.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları gündeme gelebilir. Partnerinizle beraber seyahat edebilirsiniz ancak aile, ev hayatınızdaki değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, pratik yönlerinizi kullanmak için olumlu bir gün. Sosyal aktivitelere ağırlık verecek ve özel dostlarınızla duygu paylaşımları yaşayacaksınız. Partnerinizin size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttıracaktır. Çocukları olanlar, bugün onlardan belli bir disiplin ve kurallara bağlı bir davranış şekli bekleyebilirler.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 19" R
Ay
Boğa
04° 50' 50" R
Merkür
Akrep
06° 52' 05" R
Venüs
Yay
00° 24' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 22" R
Satürn
Balık
13° 22' 43"
Uranüs
Boğa
26° 24' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Terazi
12° 16' 03"
True Node
Koç
06° 36' 01"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>