Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun her açıdan size zarar verebileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Kontrolü elinizde bulundurmalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı sorumlulukların altına girebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun çıkmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anladığınız ve anlaşıldığınız bir ilişki büyük bir nimettir. Ancak bunu elde etmek kadar kıymetini bilmek ve hakkıyla yaşamak da önemlidir. Kendinizi ya da karşınızdaki kişiyi bu konuda kandırmadığınızdan emin olduğunuzda, mutlu olmanın o kadar da zor olmadığını fark edebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunu bekleyen harika bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda cesaretli olacak ve iletişim becerilerinizle ön plana çıkacaksınız. Grup aktiviteleri ya da toplumsal etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz yeni projelere odaklanmak için uygun bir zaman olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geç saatlerde fazla kafein tüketmen uykularını kaçırabilir. Daha düzenli hayat ve uyku düzeni için yediklerine içtiklerine dikkat etmeye başlayacaksın. Gün içeresinde su tüketimine özen göstereceksin. Uzun zamandır ertelediğin cilt bakımına gitmeye karar verebilirsin. Kişisel bakımını ön planda tutacaksın.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu hissettiğiniz, rahat ve güvende olduğunuz bir yaşam düzeni kurmak isteyebilirsiniz. Çevrenizin, ailenizin bu yönde önerileri veya baskılarından kaçmak adına uygun bir dille düşüncelerinizi ortaya koymalısınız. Doğruyu yanlışı ayırt edebildikten sonraki en önemli adım, doğrudan şaşmamaktır.

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda destek alabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız konulara yönelebilirsiniz. Mücadele verdiğiniz işlerde güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek için kadınlardan yardım alabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşulması gereken önemli konuları ertelemekte fayda var. Bugünlerde kaçırdığınız bazı fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi şaşırtabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini iyi hissedeceksin. Hem etrafındaki insanlara destek olabilecek hem de kendi hayatın ile alakalı daha yapıcı kararlar alabileceksin. Yeni insanlarla arkadaşlık kurabilirsin bugün.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün her zamanki işlerinizden ve hatta sıkıcı görevlerinizden keyif almayı çok doğal bulabilirsiniz çünkü öncelikle yaptıklarınızın uzun vadeli faydalarına odaklanıyorsunuz. Bir proje, plan veya ilişki olsun, kendinizi özel bir şeye adamaktan biraz keyif alabilirsiniz. Gün, ilişkilerde olduğu gibi pratik konularda da ılımlı bir yaklaşımı destekliyor. Gün ilerledikçe daha büyük bir netlik ve amaç duygusu kazanabilir ve başarılarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili kova; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları ön plana çıkabilir ve aile içinizdeki ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi belli bir süzgeçten geçirmeden konuşmak istemiyorsunuz. Bugün, takıldığınız konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Soğuk ve mantıklı düşündüğünüz zaman, olayların odak noktasını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Karışıklıklara neden olan her türlü problemleri kolay bir şekilde çözümleyebileceğiniz bir gün.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 28' 33" R
Ay
Boğa
08° 12' 20" R
Merkür
Akrep
07° 12' 50" R
Venüs
Yay
00° 40' 54" R
Mars
Yengeç
23° 19' 18" R
Jüpiter
İkizler
21° 11' 58" R
Satürn
Balık
13° 22' 06"
Uranüs
Boğa
26° 24' 10"
Neptün
Balık
27° 47' 38"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 42"
Lilith
Terazi
12° 17' 32"
True Node
Koç
06° 35' 36"
Son Güncelleme : 18/10/2024 12:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>