Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sezgilerine Güveniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Acele ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Ufak tefek sorunlara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Dengelere uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili bazı konuları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçının. Şartlara uygun hareket etmeniz, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışa dönüklüğünüzden uzaklaşabilir ve içsel olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi aşırı zorlamak yerine, özeleştiri yaparken dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Psikolojik dengeyi korumak, sağlıklı bir zihinsel duruş için önemlidir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundaki insanlar için iletişim becerileriniz ön planda olabilir. Diğer insanlarla olan etkileşimlerinizde net ve açık bir şekilde ifade etmek istediklerinizi karşı tarafa aktarmak daha kolay olabilir. Ayrıca bugün, uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu netleştirmek ve düzenlemek için uygun bir zaman olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak hayal gücünüzle harika işler başarabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışanlardansan,arkadaşlarınla ilgili çarpıcı olaylara tanıklık edebilirsin. İşyerinde keskin bitişler ve başlangıçlar masaya yatırılabilir. Gizli düşmanlıklar konusunda hislerin sana tercüman olacaktır. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, sosyal ilişkilerin vesilesiyle tanışacağın kişi duygularını harekete geçirebilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın ve insanların gerçeklerini öğrenerek, sizi tatmin etmeyen işler ve ilişkilerden vazgeçmelisiniz. Çözülebilecek sorunlara odaklanıp duygusal ya da hukuksal zorlukların önünü kapatabilirsiniz. Evlilik ve ortaklık kararları adına olumlu bir gün olabilir; psikolojik ve ekonomik desteklerden faydalanabilirsiniz. 

18 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili detaylı çalışma içinde olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerde dikkatli olun. İşlerinizi detaylandırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Bu durum sizi biraz zorlayabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel planda geçici olacak nedensiz bir mutsuzluğunuz kısa süre olabilir. Daha verimli olan bu haliniz sizinle birlikte çalışan kişilerin de dikkatini çekecek.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğine tam gaz ilerliyor olacaksın bugün. Başarıya giden adımları çifter çifter atacaksın. Bu güzel adımları boşa atmadığından emin olmalı ve 'başarı' senin için ne demek dikkatle algılamalısın. Nelere ulaşabileceğini tahmin bile edemeyeceksin bugün.

18 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı iyileştirme, değiştirme veya yükseltme arzusu güçlü. Bu enerji, kişisel hayatınızda, aile veya ev içi meselelerde ve bağlanmalarınızla ilgili olarak öne çıkıyor. Kendinizi açmak, daha fazla iletişim kurmak ve ev koşullarını iyileştirmek gündeminizde olabilir. Eski sorunlarla başa çıkmak için yeni yöntemler ve ilhamlar gelebilir. Artık ihtiyacınız olmayan şeylerden kurtulmak gününüzü güzelleştirecek bir şey olabilir. Bugünkü konuşmalar bir ilişkiye yeni bir bakış açısı geliştirmenizi sağlayabilir ve özellikle sorunlar yaşıyorsanız bu oldukça rahatlatıcı olabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici, mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partnerinizle, ortağınızla beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak

18 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>