Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusalsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki iletişimin iyi seviyelerde olmasını sağlamalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gerekiyor.

Sınırlar yeniden belirleyecek. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Koşullara uygun adımlar atmak için elinizden geleni yapmalısınız.

Beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Harcamalar konusunda biraz daha temkinli olmanız gerekiyor. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki olayları ve sınır koyma hamlelerinizi değerlendirip, korunduğunuzu görebilirsiniz. Ortaklıklar veya ilişkilerde yeni gerçekler gün yüzüne çıkabilir ve eski güvenler sorgulanabilir. Planlarınızı gözden geçirip, içsel huzurunuzu koruyacak şekilde yenilemek önemlidir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak çok odaklı olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı daha anlayışlı ve duyarlı bir tutum sergilemek isteyebilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça yüksek olacak, bu sayedeveya sosyal ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi sağlamak için uygun bir gün olabilir. Ufak tefek aksilikler olsa da sabırlı ve kararlı bir şekilde hareket etmeye devam edin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani duygu iniş çıkışlarıyla karşı karşıyasın, gözyaşlarını kontrol edemiyorsun. İyice gerilen sinirlerin ufacık konularda patlamana neden olabilir. Kalp kırmak istemiyorsan kendini kontrol etmelisin. Ödemelerinle ilgili problemler çıkabilir. Yarım bıraktığın projelerini tamamlayıp yeni bir sürece başlamak isteyebilirsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kişisel hedeflerinize ve yaratıcılığınıza odaklanabilirsiniz. Daha önce neden kendinizi daha güçlü ve özgüvenli hissetmediğinizi iyi anlayabilir, bu çıkarımlarla kişisel projelerinizi ilerletebilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu haberler alabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yoran koşullar oluşacaktır. Ortaklı para konularında karar almak için uygun bir günde değilsiniz. Banka işlerinizi toparlamak için fırsatlar var. Maddi anlamda koparıcı koşullar oluşabilir. İşlerinizde aldığınız sorumluluklarla ilgili eğitimlere dahil olabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni bir partnerle tanışmak, onunla mutlu ve heyecan verici yeni deneyimler yaşamak için oldukça uygun bir gün. Mutluluk oldukça yakınınızda.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni cihazlar, ulaşım araçları konusunu düşünebilirsiniz. Karar vermek ve satınalma yapmak için aceleci olmadan, bugünü araştırmaya ve ihtiyaçlarınızı belirlemeye ayırabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak eşyaların ve ilişkilerin önemini bir kez yakalamış olmanız karşılaşacağınız zorlukların etkisini indirecektir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size yakın zamandaki olayları kabul etmek ve işlemek için güçlü bir fırsat sunuyor. Bu süreçte kendinizi ifade etme ihtiyacı, sizi derin deneyimlere veya konuşmalara çekebilir. Geçmişten gelen sorunlarla başa çıkmak ve kendinizle ilgili öğrendiklerinizi gözden geçirmek, bu süreçte size önemli bir farkındalık kazandırabilir. Dostluk, dürüstlük ve samimiyet gibi duygular hayatınızda ön plana çıkıyor ve özellikle vefa duygusunun etkisinde kalıyorsunuz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili kovalar, bugün sağlık sorunlarınız gündemde, krizli bir gün olabilir. Beslenmenize dikkat etmek, daha planlı programlı yaşamak, sorumluluklarınızı dengelemek zorundasınız. Parasal konularla alakalı ani gündemler yaşanabilir. Fikirlerinizi hayata geçirmek için somut adımlar atın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırsa da dengenizi korumaya çalışmalısınız. Hislerinizde değişimler olabilir. İşinizle ilgili sizi memnun edecek gelişmeler gündemde. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Göz ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>