Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kulağına Bazı Dedikodular Gelebilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün her şeyin daha iyiye gitme olasılığı bulunuyor. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olarak ufak tefek hatalar yapabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelebileceksiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınıza uygunluk göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Bugün, parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların son bulmasını istiyorsanız, bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde yanlış anlaşılmalar olabilir, net olmaya özen gösterin. Yeni projelere başlamadan önce planlarınızı gözden geçirin. Ani değişimlerden kaçının, sabırlı olun.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Maddi konular üzerinde odaklanmak isteyebilirsiniz bugün. Finansal durumunuzu gözden geçirmek ve gerektiğinde önlemler almak için ideal bir gün olabilir. Aynı zamanda, çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş ilişkilerinizde daha yapıcı ve esnek olmaya çalışmalısınız. Bu süreçte sabırlı ve mantıklı kararlar almak önemli olacaktır.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabete girmekten kaçınmayacağın bir gün olabilir. Kendini her zamankinden daha çalışkan ve verimli hissediyorsun. Gün içinde kulağına gelen dedikodulara moralin bozulabilir. Bu dedikoduların aslını öğrenmek için yakın arkadaşın ile konuşuyorsun. Onun da kaçamak cevapları dikkatinden kaçmıyor.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve sosyal hayat dengesi, gündelik alışkanlıklar gibi konular önemsiz görünse de size problem çıkarabilir. Kendinize yeni bir plan oluştururken önemsiz gördüğünüz konulara da yer vermeyi ihmal etmemelisiniz. Bazı duyguları kendi içinizde yaşamanız, bazı sözleri yutmanız gerekebilir. 

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda sizi zorlayacak bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar maddiyatınızı korumak için dikkatli olun. Dostlarınız ödemeyecekleri borç parayı sizden isteyebilirler. Uygun bir dille reddedin.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğinize güvenebilmek, karşılaşacaklarınızın iyi olması istemekte haklı olabilirsiniz. Bunun için sizin neler yaptığınızı, neleri geliştirdiğinizi bilmek konusunda hayatın da haklılık payı vardır. Birtakım sınanmalar veya aksiliklerle karşılaştığınızda bu hakkı ne kadar teslim edebildiğinizi düşünmelisiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün para durumunuzun veya kaynaklarınızın çok daha fazla farkında olabilirsiniz ve iyileştirmeler yapmak için mükemmel fikirlere sahip olabilirsiniz. Her zamanki endişelerinizden biraz olsun uzaklaşmak sorunları geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Bugün sizi motivasyonlarınıza ve arzularınıza uyum sağlamaya teşvik ediyor. Parayla veya bir ilişkideki daha derin dinamiklerle ilgili işleri yoluna koyma fırsatları ortaya çıkıyor. Ev ve aileyle ilgili hoş sürprizler olabilir ve duygusal veya ev içi meselelerle ilgili sorun çözme odaklı ve olumlu olabilir. Aile veya evle ilgili bir konuda tatmin edici bir ilerleme olabilir. Kalp meseleleri gelişebilir ve titreşimlerin tadını çıkarmak için zaman ayırmak iyi bir fikirdir. Eski sorunlara ve aile ilişkilerine yeni yaklaşımlar keşfetmek için iyi bir konumdasınız.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmanın yanması yani eskiden olan bir enerjinin artık bitmesi veya olumsuzlukların gitmesi gibi düşünebilirsin bugünü. Eksik olan bir şey tamamlanıyor ve mucizevi bir durum ortaya çıkıyor. Bir olay umduğun gibi sonuçlanıyor. Bütün hayallerin ve umutların birer birer oluyor. Lütfen kendine mutlu sonlar yaşama izni ver.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı sorunlar sizi duygusal olarak etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü fark etmenize neden olacak. Parasal sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>