Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayrı Eve Çıkmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün her şeyin daha iyiye gitme olasılığı bulunuyor. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olarak ufak tefek hatalar yapabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelebileceksiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınıza uygunluk göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Bugün, parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların son bulmasını istiyorsanız, bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı somut projelere dönüştürmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Günlük işlerinizi daha düzenli ve sabırlı bir şekilde ele alarak ilerleyin ki zaman yönetiminiz kolaylaşsın. Maddi kararlar alırken uzun vadeli düşünmeyi ihmal etmeyin, bu konuda büyüklerinizden ya da güvendiğiniz kişilerden öneriler alabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunun insanları için ilişkilerde daha açık olmak ve duygularını ifade etmek ön planda olabilir. İletişimde samimiyet ve dürüstlüğe odaklanarak, karşılıklı anlayışı ve yakınlığı artırabilirsiniz. Aynı zamanda kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak hareket etmek, iç huzuru ve dengeyi sağlayabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akademik çalışmaları olan bir Kova burcuysan araştırmalarında yeni gelişmeler elde ediyorsun. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Kova burcuysan ayrı bir eve çıkma planları yapabilirisin. Bu konuda tecrübeli olan bir yakınından yardım görüyorsun. Kendi ayaklarının üzerinde durmak istemene ailen olumlu bakıyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. Sosyal olarak daha dışa dönük, daha yapıcı hissedebilirsiniz. Bunu değerlendirmek isteyen kişilerin teklif ve önerilerini düşündüğünüzde, hayatınızda yeni pencereler açabilirsiniz; duygusal ve ticari ortaklıklar açısından şanslısınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizi ya da evi ilgilendiren konular bugün sizi daha fazla harekete geçirebilir. Aynı zamanda maddi durumunuzla ilgili yeni bir karar da alabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin duygusal olarak sizi tamamladığına inanabilirsiniz ve onu mutlu etmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde inanmak ve güvenmek temel taşlardır.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir günün diğeriyle aynı olmasına izin vermemelisiniz. Bu her zaman hayatın farklı bir dinamiğini görmek ve kendinizi hazırlamak konusunda sizi destekleyecektir. Sosyal çevrenize bakış açınız yeni tecrübeler edinmenizi sağlayabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eviniz veya kişisel hayatınıza özel ilgi göstermenizi teşvik ediyor, sevgili Kova. Ev içerisinde faydalı bir şey yapmak bugün duygusal bir ihtiyacı karşılayabilir. Ayrıca şimdi, zamanınızı, kaynaklarınızı ve enerjinizi nereye yatırdığınız konusunda daha dikkatli olmanız ve belirsiz çabalara karşı tetikte olmanız akıllıca olacaktır. Önemli finansal işlemleri ertelemek en iyisidir. İlişkilerde sınırlar belirsiz olabilir. Bir kişinin, projenin veya ilişkinin yanlış, idealize edilmiş bir imajına tutunmamaya dikkat edin. Netlik için zorlamak yerine bekleyin ve maddi olanlarınızı korurken ruhsal ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmeye karar verin. Bunu yapmak için uygun ortam olduğunda yaratıcı tarafınızı kullanın!

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabırlı olman gereken bir dönemdesin ama aynı zamanda ihtiyacın olan bolluk ve bereket sana geliyor. Bunun nasıl olacağından evren sorumlu. Sen sadece iste ve sürprizlere hazır ol. “Hayatımın her alanında maddi manevi zenginliği kabul ediyorum” ve “Sabrım sayesinde düşüncelerimi, çevremdekilere sevgiyle aktarıyor ve kabulünü izliyorum. Ayrıca yolumda zenginlikle ilerliyorum” cümlelerini tekrar edebilirsin bugün.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında hızlı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>