Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Duyuyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Daha temkinli ve anlaşılabilir olduğunuz sürece her şeyi daha net şekillendirme şansınız var.

Mesleki anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Tercihleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekmekte.

Parasal konularda daha temkinli olmanız gerekiyor. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde önemli gelişmeler ve kararlar gündeme gelebilir. Zorlayıcı durumlar yaşadığınızda da aslında kendinize destekler ve seçenekler bulduğunuzu fark edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmadan önce ilişkilerden beklentilerinizi gözden geçirmeniz ve sağlamlaştırmanız faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir gün olabilir. Duygularınızın sesini dinleyerek önemli kararlar alabilir ve yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak ve düşüncelerinizi netleştirmek için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Ekip çalışmalarında etkili olabileceğiniz bir gün olabilir, başkalarıyla iletişiminizi güçlendirmeye özen gösterin. Sağlık konularında dikkatli olmak ve enerjinizi dengelemek için beslenmenize dikkat etmek faydalı olacaktır. Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz!

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan Kova burcuysan, uzaktan bir tanıdığının aracılığıyla birgörüşmesine çağırılabilirsin. Görüşmeye gitmeden önce bilgilerini tazelemek isteyebilirsin. İlişkisi olan Kova burcuysan, partnerinin her konuda senin fikrini alması seni mutlu ediyor. Onunda birlikte olduğun için kendi çok şanslı hissediyorsun.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki pürüzler odaklanmanızı zorlaştırabilir. Bu pürüzlere doğrudan müdahale edemiyorsanız, kontrolünüzde olan işlere daha yüksek bir performansla odaklanmalısınız. Herkesin görevini yaptığı bir düzenin parçası olduğunuzu unutmayın; bu, sonunda her şeyi daha iyi hale getirecektir.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin hassaslaştığı bu dönemde dış dünyadaki bazı negatif enerjiler sizi rahatsız edebilir. Enerjinizi daha sevgi dolu bir halde dışa bırakmalısınız.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun ortamı değiştirme fikri seni sarabilir. Yeni bir ortama girme, ev konularında farklılıklar düşünme seni biraz oyalayacak bugün. Eğer yeni bir eve çıkmak istiyorsan bugün daha fazla enerji verebilirsin bu konuya.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün özel hayatınızda değişikliklere yol açacak bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Gizli veya özel konular gün yüzüne çıkabilir. Bu dönemde derin, gömülü duygularınızı keşfetmek önemlidir. Geçmişteki acılarınız da gün yüzüne çıkabilir ama neyse ki iyileşmeleri daha kolay bir hale gelebilir. Ruhsal beslenme ihtiyaçlarınıza dikkat göstermeniz gerekebilir. Şimdi pratik konularda sezgilerinize güvenin. Küçük şeylere olan takdiriniz artabilir ve ruhsal refahınızı artırabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan bir tutum içinde olacaksınız . Karşınızdaki kişilerin sizden farklı olmaları sizi üzmemeli. Tecrübelerinizi geliştirmeli ve kişisellikten uzaklaşmalısınız.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında ani tartışmalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün,yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>