Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusalsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

Daha sabırlı olmalı ve her şeyin hemen gerçekleşmesini beklemekten kaçınmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz sevgili kovalar. Sağlık sorunlarının çözümü için duygularınızı sağlıklı yollara ifade etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Gizli saklı konulardan uzak durmaya çalışın. Birlikteyaptığınız kişiler bugün canınızı sıkabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcu insanları için iletişim konularına odaklanmanız gerekebilir. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek, karşı tarafı anlamak ve verimli diyaloglar kurmak önem kazanacak. Teknolojik konularda gelişmelerle ilgilenmek ve sosyal çevrenizle iletişimi güçlendirmek için uygun bir gün olabilir. İyi bir denge sağlayarak içsel düşüncelerinizle dışa dönük iletişiminizi birleştirmeye çalışın. Bu sayede hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Umarım bugünün keyifli ve verimli geçer!

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak daha hassas olabilirsin. Aile üyeleri veya evle ilgili konular seni meşgul edebilir. Sevdiklerinin duygusal ihtiyaçlarına önem veriyorsun ve onları destekliyorsun. Akşam saatlerini, evinde rahat bir alan yaratmak için küçük dokunuşlar yapmaya ayırabilirsin. Evli bir Kova burcuysan eşine romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı yerler görmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da bu yerde yaşayan kişilerle görüşerek bir plan hazırlayabilirsiniz. İnsanların düşüncelerine değer vermeniz, hem sizi hem onları ilişkinin gidişatı açısından destekleyebilir.  

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi biraz kısıtlanmış ve hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Kendi psikolojinizi ve duygusal ihtiyaçlarınıza daha fazla zaman ayırmaya çalışmalısınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir projeye başlarken tecrübelerinizi ön planda tutacak ve bugün dünden iyi olarak yarınlara da uzmanlık alanınızda başarı götürebileceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir şey öğrenmek, bir kitaba başlamak veya farklı bir şeye odaklanmak sana daha iyi gelebilir bugün. Genel olarak hayatın ile alakalı bazı konularda bakış açını genişletmek isteyebilir ve farklı olana yönelebilirsin bugün.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün yeni yollarla öğrenmek ve ilişki kurmak için heyecan verici bir zaman. Artan çekicilikle insanlarla kolayca etkileşim kurabilirsiniz. Zihinsel olarak yaratıcı yollarla çalışarak harika içgörüler elde edebilirsiniz. Kişisel ilgi alanlarınıza özel dikkat göstererek projelerinizi yönlendirebilirsiniz. Gün ilerledikçe, sosyal çevrenizde işbirliği yapmaya istekli insanlarla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi tek başınıza yapmak konusunda inat etmeyin ve işbirliğinin sizi nerelere götürebileceğini görün.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık yeteneğinizi ve manyetik çekim gücünüzün etkisini, en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça göreceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelecek.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ancak maddi kaynaklarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler ve destekler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>