Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kaygılısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı daha abartılı bir dille ifade edebilirsiniz. Tüm sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Mesleki anlamda adım adım toparlanacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar sizin için ayrı bir yerde durabilir. Bu yüzden geçmişteki problemleri çözerek, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmeniz ve yeni sosyal çevreler oluşturmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bitmiş, bitmesi gereken ilişkileri ve konuları gündemde tutmamayı öğrenmelisiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içsel huzurunuzu sağlamak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve iç sesinizi dinlemek için fırsat yaratın. Ayrıca, kendinizi ifade etmek konusunda cesur adımlar atabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça etkili olabilir. Kendinize güvenin ve duygularınızı rahatlıkla ifade edin.

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının davetiyle güzel bir tatil organizasyonuna dahil olabilirsin. Yeni tanışacağın insanlarla hayatın bir anda hareketleniyor. Uzun zamandır bu kadar keyifli bir an geçirmediğini hatırlıyorsun. Bugünlerde fazla kaygılı davrandığı fark ediyorsun. Bu hâlinhayatını olumsuz etkileyebilir.

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal amaçla bir araya geldiğiniz kişilerden önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Zamanın ne getireceğini öngörmek kolay olmayabilir ama getirdiklerini fark etmek daha büyük zorlukları aşmak, yok etmekte etkili olacaktır.

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim odaklı tanışacağınız kişilerle kaliteli bağlantılar kurabilmeniz mümkün. Efektif bir sosyallik etrafınızı saracak.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz huzursuz hissedebilirsin. Sanki gerçekleşmesi gereken bir şey varmış da sen bunu unutmuşsun gibi rahatsız olabilirsin. Bugün algıların açık olacak. Ortada bir sıkıntı varsa eğer daha kolay görebileceksin. İçindeki huzursuzluğun sebebini de bulmuş olacaksın böylece.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün başkaları için fazladan küçük bir şeyler yapmak ya da işte ya da günlük aktivitelerinizi paylaştığınız insanlarla yaşadığınız farklılıkların üstesinden gelmek için güçlü bir gün. Bugünün ilerleyen saatlerinde ortalıkta dolaşan büyük fikirler olabilir, ancak şu anda işleri orantısız bir şekilde abartma eğilimi olduğundan, onları daha dikkatli dinlemelisiniz. Bu fikirlere çok fazla yatırım yapmadan, yeni olasılıkları düşünmek için zihninizi genişletmek yararlı bir süreç olabilir. Nitekim önemli şeyleri fazla düşünmemeye çalışın. Sonuçlara varmadan önce kendinize zaman tanıyın.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne, burcunuzda ilerlerken artık istekleriniz ve hareketleriniz önem kazanmaya başlıyor. Estetik davranışlarınız ve ölçülü konuşmalarınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Sıra dışı işler için yaratılmışsınız.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat ve tatil, aşktan yana şanslısınız. Çalışma hayatı ve sağlık konularında ise dikkat. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin üzerinizde etkisi oldukça yüksek. Bugün Ay'ın, karşıt burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Enerjilerinizi birleştirerek bir çok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Aklınıza gelen her şeyi, yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Küçük hatalar sonradan önem kazanabilir.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>