Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Detaycısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, daha sabırlı olmalı ve kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye çalışın.

Sınırları yeniden belirleme şansınız var. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Dengeleri zorlamamaya çalışın.

Kendinizi maddi olarak daha bağımsız hissedebilirsiniz. Doğru noktalara odaklandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelir-gider dengenizi kurun, ödemelerinizi zamanında yapın ve dolandırıcılıklara dikkat edin. Kendinize inanın, değerlerinizi ve yeteneklerinizi keşfedin ve yeni fırsatlar yakalayın. Bugün duygusal eksikliklerinizi netleştirmek nasıl bir tutum sergileyeceğinizi belirlemekte yardımcı olacaktır.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedeflerinize odaklanmak ve planlarınızı yeniden gözden geçirmek için harika bir gün olabilir. İletişim becerileriniz bu dönemde ön planda olacak ve uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda cesur olmalı ve duygularınızı açıkça ifade etmelisiniz. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün önemli olacak. Hayatınızı dengelemeye çalışın ve iç huzurunuzu koruyun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bütün planlarını iptal ederek evinde temizlik yapmak isteyebilirsin. Temizlik yaparken çok yorulsan da ortaya çıkan görüntü seni çok mutlu ediyor. Kendine bir kahve yaparak yorgunluğunu atmak isteyeceksin. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Kova burucuysan, herkesin birlikte olacağı bir aile toplantısı gerçekleşiyor.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz şeylere odaklanmayın, yapabildiklerinize ve gerçeğe bakın. Geçmişten gelen haberler ve finansal zorluklar sizi değişime itebilir. Sessiz kalarak ve planlı hareket ederek bu zorluktan korunabilir ve gelişebilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevreniz oldukça hareketli ve hızlı kararlar gündeme gelebilir. Bugün sözleriniz ve düşüncelerinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geriye bakmadan ne istediğinizi bilerek ilerlemeniz ve güçlü duruşunuz karşı cinsin size daha da bağlanmasına sebep olacak. Seçici olun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik gelişmeler yaşaman mümkün. Hayatın sana nereden ne çıkaracağını kestiremeyeceksin. Gün içerisinde sakin kalmak ve karşına çıkan olayları değerlendirmek için dikkatlice düşünmen gerekecek. Gözlerini dört açmalısın bugün.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugünün erken saatlerinde, konuşmalar veya etkileşimler sizi belirli güvensizliklerle yüzleşmeye zorlayabilir ancak gün ilerledikçe, o kadar da "aklı başında" değilsiniz. Biraz rekabet gücü sizi tetikte tutabilir ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için motive edebilir. Evde, sağlığınızda ve işinizde sizin için en iyi olanın ne olduğuna dair içgüdüleriniz en üst düzeydedir ve sizin için sağlıklı olan durumlara ve insanlara yönelmenize olanak tanır. Bir şeyi gerçekleştirme, işleri ileri itme ve oyunda önde hissetmek için sorunları çözme havasındasınız. Olumlu değişiklikler ve iyileştirmeler artık mümkün.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil ve hobilerinizle ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>