Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eğlencelisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlike olduğunuz kişinin her söylediğini dikkatle dinleyecek ve onunla birlikte adım atmanın yollarını arayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmeniz çok da zor olmayacak. Atacağınız adımları buna göre atmanız da iyi olabilir. Duygusal canlılık içerisinde olabileceğiniz bir gündesiniz.

Çevrenizde bulunan insanlarlabirliği yapmakta zorlanmayacaksınız ve onlarla hareket ederken kendinizi daha rahat ve verimli hissedebilirsiniz. Olumlu gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorumluluklarınızı ve çalışmalarınızı tamamlamanız zor olmayacaktır.

Maddiyata dayalı konularda istikrarı korumaya çalışmalı ve şimdiye kadar elde etmiş olduğunuz finansal gücü de daha net değerlendirmelisiniz. Kendi kendinizi zorluk içerisine sokmaktan kaçının. Sahip olduğunuz yetenekleri, maddi kazançlar elde etmek için kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birbirinizi anlamakta zorlandığınız ilişkileriniz konusunda bir karara varmak için doğru bir gün olmayabilir. Kendinizi dinlemeli, duygularınızı anlamalı ve karşınızdaki kişilerere de aynı fırsatı tanımalısınız. Bazı insanlar, yaşayacağınız olumsuz durumların takipçisi olabilir; prim vermeyin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunu bekleyen gelişmeler, sosyal ilişkilerinizde daha aktif olmanızı ve insanlarla iletişiminizi güçlendirmenizi gerektirebilir. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmak ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda değişime açık olmanız ve alışılagelmiş rutinlerinizden çıkmanız da faydalı olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın ve bugün kendinize zaman ayırarak yenilenmeye odaklanın.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş ortamında birtakım organizasyonları düzenleme görevini üstlenmek isteyebilirsin. Eğlenceli bir organizasyon planlıyorsun. İlişkisi olmayan Kova burcuysan, çıkacağın seyahatte tanışacağın kişinin seninle yakından ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bu kişiyle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylediklerinizin nereye varacağını iyi hesaplamalısınız. Bu konuda kontrol edemeyeceğiniz bir durum sezdiğinizde sessiz kalmanız daha iyi olabilir. Evinizle ilgilenmek, düşüncelerinizi ailenizle paylaşarak ilerlemek daha çabuk durulmanıza ve çözüm bulmanıza yardım edecektir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alan işler, ailenize yönelik konular daha meşgul edici olabilir. Öğleden sonraki saatlerde de karşılıklı konularda esnek olmaya çalışmalısınız.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başkalarına verirken dikkatli davranmalısınız. Başkalarının sırlarını saklamak hususunda çok başarılı iken kendiniz konusunda çok açık sözlü olabiliyorsunuz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek veya halletmen gereken mevzular için bilgi toplamak enerjinin çoğunu alabilir. Farklı bir konuya odaklanmak her ne kadar güzel ve ilginç gelse de dikkatini toplamak için zamana ihtiyacın olacak bugün.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, değişim ve gelişme konusunda genelde iyisiniz ancak bunlar aniden veya başkaları tarafından getirilirse uyum sağlamak zaman alabilir. Bugünkü etkilerle rutini sarsma ve değişiklikleri kendiniz yapma ihtiyacını fark etmeniz en iyisidir. Bir ilişki bunun bir parçası olabilir ve ev hayatınızla ilgili değişikliklerle uğraşıyor olabilirsiniz. Şu anda birine güvenemiyor olabilirsiniz ancak ilişkilerde biraz mesafe sağlıklı olabilir. Gün ilerledikçe, keyifli bir rutine yerleşmeyi daha kolay bulursunuz. Günün erken saatlerindeki maceracı, meraklı ruh hali yerini daha istikrarlı bir duyguya bırakıyor.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Güneş’ten olumlu etki alıyorsunuz. Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işler veya evcil hayvanınızla ilgili konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi gelirlerinizle ilgili ise desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partnerinizin sizi desteklemesini sağlamalısınız.

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 55' 24" R
Ay
Yengeç
25° 15' 38" R
Merkür
Akrep
15° 34' 56" R
Venüs
Yay
07° 17' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 01" R
Satürn
Balık
13° 08' 14"
Uranüs
Boğa
26° 12' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 08"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 49"
Lilith
Terazi
12° 53' 57"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>