Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ödemelerini Kontrol Ediyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Çevrenizde bulunan insanların olumsuz görüşleriyle karşı karşıya kalma ihtimaliniz var. Birlikteliğinizde herhangi bir sorun yaşamak istemiyorsanız olumsuz görüşleri çok fazla kafanıza takmamalısınız. Yoğun enerjiler altındasınız ve bundan mutlaka fayda sağlamanız da gerekiyor.

Gördüklerinizi anlamlandırma konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. İlerleme noktasında olumlu adımlar atabilirsiniz. Alışkanlıklarınız belirli ölçülerde değişim gösterecektir. Yenilenmenin yollarını arayacak ve sonunda başarıya ulaşacaksınız. Tek yapmanız gereken biraz daha sabırlı olmak olacaktır.

Maddiyata dayalı hemen her konuda daha ciddi bakış açısına sahip olmalısınız ancak bu demek değildir ki süreç içerisinde kendinizi kısıtlamak zorundasınız. Sadece ihtiyacınız olan şeyleri elde etmeye çalışın. Abartılı harcamalarda bulunmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Pozitif etkiler elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Psikolojik açıdan yorgunluğunuzu atmak için bazı keyfi harcamalarınız olabilir. Kendinizi ve imkanlarınızı gereksiz bir zorlamanın ya da iddianın ortasında bırakmak iyi bir fikir değildir. Bu isteğin bir duyguyu ya da endişeyi bastırmaktan kaynaklanmadığına emin olmalısınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde disiplinli olmanız gerekebilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirmek için çaba göstermelisiniz. Zihinsel olarak odaklanmanız gereken konular olabilir. Geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zaman olabilir. Sağlık konularına da dikkat etmekte fayda var. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinlere yönelmek iyi olabilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerini halletmek için kendine yeni bir ödeme planı oluşturmak isteyeceksin. Bu ay harcamalarında daha dikkatli olman gerekiyor. Yakın çevrendeki bir kişinin sürekli öfke problemi yaşaması seni rahatsız etmeye başlıyor. Bu kişinin uzman birinden yardım alması için yönlendirme yapmak isteyebilirsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize odaklanarak gelişme fırsatları yakalayabilirsiniz. Çevrenizle uyum içinde çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Kararlılıkla ilerlemeli, hataları minimumda tutmalısınız.  

10 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortak işlerden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Yaşanan streslerin sonunda maddi getirisi olan konularda gündeme gelebilir. İşlerinizde yeni görevler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda hızlı kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstemsiz tepkiler verebileceğiniz bazı konularda kendinizi keşfetme ve anlamlandırma gibi derin fırsatlar yakalayabileceksiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla vakit geçirmek ve sevdiklerin için planlar yapmak kafanın dağılmasını sağlayabilir. Gün içerisinde keyfin yerinde olmayabilir belki ancak sevdiklerine vakit ayırmak sana daha güzel bir etki sağlayacak.

10 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, başarmak istediğiniz şeylere gerçekçi yaklaşmak cesaret kırıcıysa, bugün erkenden beklentilerinizi ayarlamak önemlidir. Sınırların ve kısıtlamaların daha fazla farkındasınız veya bunlara karşı daha duyarlısınız. Nitekim, bir şeyi mükemmelleştirmek için zaman ayırmanın uzun vadede daha ödüllendirici ve belki de tatmin edici olacağını kendinize hatırlatın. Gün ilerledikçe iş, sağlık ve alışkanlıklar hakkında iyi tavsiyeler alabilirsiniz. Çalışmanızla özellikle gurur duyuyorsunuz. Başkalarının işleri berbat etmesinden korktuğunuz için işleri kendi yönteminizle yapmayı tercih ettiğinizi hissedebilirsiniz ancak gerekenden çok daha fazlasını üstlenmemeye çalışın.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili konularda manipülasyona açık olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, olumsuz gelişmelerden çabuk etkileniyorsunuz. Bugün, üst düzeyde çalışmalar yapacak, farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 11" R
Ay
Yengeç
23° 26' 36" R
Merkür
Aslan
06° 49' 16" R
Venüs
Yengeç
23° 49' 20" R
Mars
Boğa
20° 00' 41"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 38"
Satürn
Balık
19° 23' 21"
Uranüs
Boğa
25° 58' 08"
Neptün
Balık
29° 55' 38"
Plüton
Kova
01° 15' 23"
Chiron
Koç
23° 21' 42"
Lilith
Terazi
00° 48' 18"
True Node
Koç
10° 37' 55"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>