Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Temkinlisin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızı ifade ederken hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Normalden daha net adımlar atma şansına sahipsiniz ancak bunun da size zarar vermemesini sağlamalısınız.

Mesleki anlamda daha kontrollü olmaya çalışın. Gereğinden hızlı hareket etmeniz, istenmeyen sorunları da beraberinde getirebilir. Olumsuzlukları da gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Doğru olan ne ise, onu yapın.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. İstenmeyen sorunlarla karşılaşmamak için daha tutumlu olmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları değerlendirirken hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla bir araya gelmek iyi bir fikir olmayabilir. Kendinizi iyi hissetmiyor, üzerinde çalıştığınız konuları düşünüyor ve güven problemi yaşıyorsanız bunun önlemini almalısınız. Ancak hayatın böyle geçmeyeceğini, kaçarak değil öğrenerek ve esneyerek yaşanacağını da unutmayın.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içsel dengenizi korumak için zaman ayırmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz fakat endişelenmeyin, bu geçici bir durum. İdealist yönlerinizi ortaya çıkararak daha pozitif bir bakış açısıyla sorunları çözmek mümkün olabilir. Kendinize olan güveniniz sizi başarıya yönlendirecek. İş hayatınızda disiplinli olmaya devam edin ve hedeflerinize emin adımlarla ilerleyin. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Aşk hayatınızda romantik bir gün geçirebilirsiniz. Unutmayın, her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Oğlak burcuysan, projelerini hayata geçirmek için maddi anlamda seni destekleyecek kişiler hayatına dahil olabilir. Karar vermeden önce bir sonraki adımını planlamak isteyeceksin. İlişkisinde problem yaşayan Oğlak burcuysan, ilişkinizdeki sorunların hallolmayacağını düşünmeye başlayabilirsin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal olarak sizi yoran konularda çözümler bulabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şanslı bir dönemde olduğunuz için, fırsatları değerlendirmek daha kolay olabilir. Ancak dikkatli olmalı, ani kararlar almamalısınız. Gelişim ve kazanç odağınız gerçekçi temeller üzerine kurulmalıdır. 

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde ya da arkadaşlar arasında daha fazla çaba içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde kararlı düşünmek gerekiyor.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı mevcut ilişkinizde istediğiniz gibi yolunda gitmeyecek durumlar olabilir. Sakinleşin ve sürecin geçici olduğunu bilerek mantıkla hareket edin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hangi alışkanlığınızın sizi etkilediğini belirlemek için bugünü kendi çalışma ya da yaşam alanınızda tek başınıza geçirmenizde fayda var. Bu sayede hem daha kontrollü hareket edebilir hem de etkilendiğiniz çevresel faktörleri de görebilirsiniz. İş konusundaki takıntılarınız verim almanızı zorlaştırabilir, bugün daha serbest bir çalışma stili denemenizde fayda var.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle evde bir şeyler yapmayı veya sevdiklerinizle bir şeyler paylaşmayı seviyorsunuz. Para meseleleri ve pratik uğraşlar da bu enerjiden faydalanabilir. Yapıcısınız ve samimiyetinizle insanları ortak paydada başarılı bir şekilde birleştirebiliyorsunuz. Hayatınızı iyileştirme motivasyonunuz ve kararlılığınız dikkat çekici. Sevdikleriniz tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz, bu da hedeflerinize doğru daha coşkulu bir şekilde çalışma arzusunu harekete geçirir. Ayrıca günlük işlerinizi ve rutinlerinizi iyileştirmenin size her açıdan fayda sağlayabileceğini fark edip buna göre davranıyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlaklar, kendinizi maddi manevi güvende hissedeceğiniz bir gün.. Yeni ve uzun vadeli kararlar gündeminizde olabilir. Yeni başlangıçlar ve önemli kişilerle görüşmek için uygun bir gün. Bugünden itibaren sorumluluklarınız artabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı hissettiğiniz duyguların karışık olması gerilim hissetmenize neden olabilir. Hemen bir karar vermeyin ve aklınıza gelen ilk düşünceleri sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Kendinizi yazarak ifade etme yolunu seçebilirsiniz. Çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdüreceksiniz. Ancak, kararsızlıklara neden olabilecek gerilimler olabilir. Fakat, büyük bir istekle yeni girişimlerde bulunmaya devam edeceksiniz. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız bu günden itibaren çok hafifleyecek

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 41" R
Ay
Yengeç
23° 48' 41" R
Merkür
Akrep
15° 24' 49" R
Venüs
Yay
07° 09' 43" R
Mars
Yengeç
25° 38' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 29"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 12"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:48

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>