Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Takdir Görüyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize odaklanma noktasında daha sabırlı olmalısınız. Olumsuzlukların son bulmasını sağladığınız sürece mutluluğu ve huzuru elinizde bulundurmayı başaracaksınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Yoğun süreçten geçiyorsunuz. Mesleki gelişmeleri daha da yakından takip etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlarınızı zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmanız gerekiyor. Sorunların geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili eski hedeflerinizi ve yaklaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda eski başarılarınız ve hatalarınız size yardımcı olabilir. Daha önceyaptığınız kişiler, katıldığınız ortamlarla ilgili geri dönüşler almak sizi motive edebilir.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundaki insanlar için kendinize güvenmeniz gereken bir gün olabilir. Ay'ın konumu sizin için hedeflerinize odaklanmanız ve emek vermeniz gerektiğini vurguluyor. İç dünyanızda yapmak istediğiniz değişiklikleri hayata geçirmek için iyi bir gün olabilir. Disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlemek, sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Unutmayın ki sabırlı ve azimli olmak, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan Oğlak burcuysan,arkadaşlarının sorumluluklarını aksatması seninyerindeki yükünü arttırabilir. İş yerindeki fazla mesain üstlerinin gözünden kaçmayacak. Ay sonunda maaşında birtakım artış söz konusu olabilir. İlişkisinde problemler yaşayan Oğlak burcuysan, duygusal baskı hissettiğini düşünebilirsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ortaklıklar,görüşmeleri gündeminizde yer bulabilir. Özellikle daha önce çalışmadığınız, bilmediğiniz alanlarda olması kafanızı karıştırabilir. Kendinize yeni deneyim kapıları aralamak üzeresiniz; önyargıların ya da geçmiş hataların gölgesinden çıkmak için vakit kaybetmeyin.   

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevgili oğlaklar; uyumlu olmanın ve takımruhunun önemli olduğunu kavrayacağınız bir gün olabilir. Üstlerinizle tartışmayın, ilişkiler geri dönüşü olmayan şekilde kopabilir. Haklı olmaya çalışmayın. Kendinizden eminseniz, bunu kanıtlama ihtiyacı duymayın, haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaylara önem verme yeteneğiniz sayesindearkadaşlarınız destek isteyebilir, onların göremediği detayları görmeniz için işleri ile ilgilenmenizi rica edebilirler.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşveren ya da ekip yöneten konumundaysanız bugünü çalışma ortaklarınıza ayırabilirsiniz. Herkesin sorumluluklarına göre davranması gereken bir dönemde bunun yolunun açılmasını sağlamanız gerekebilir. Bundan çekinmek ya da buna karşı olumsuz tutum geliştirmek yerine aslında önemli bir konuya dikkat çekip ona hizmet ettiğinizi düşünmelisiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, son zamanlarda başınızda olan kötü enerjinin dağılmasıyla başlıyor ve ilerledikçe çok daha ince bir şekilde şekilleniyor. Hırslarınızla temasa geçtiğinizde hedeflerinize ulaşmak için tam kararında bir baskı olabilir. Ödüller için çalışmaya hazırsınız ve sadece anlık tatmine odaklanmıyorsunuz. Hatta, sabretmek ve uzun vadeli plana odaklanmak harika hissettiriyor. Ayrıca hayattaki küçük ama güzel şeyleri takdir ediyorsunuz. Paranızda veya yeteneklerinizde aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Gururunuzun kararlarınızı çarpıtıp çarpıtmadığını düşünün. Saygısızlık gördüğünüzü hissederseniz, hayal kırıklığının hareketlerinizi yönetmesine izin vermek yerine bunu ele almak için bir plan veya strateji düşünün.

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer hayatınızda duygusal olarak sizi dengesiz etkileyecek bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz ancak finansal konularda fırsatlar sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz hakkında duyacağınız bir haber canınızın sıkılmasına neden olabilir, kafanız karışabilir. Fakat, kendinizi o kadar fazla sıkmayacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin çok daha yoğun ve sıcak olması tamamen sizin elinizde. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir. Elinizdeki bir mülkün paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>