Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yoğunsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kafa karışıklığı yaşanmasına neden olabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere hazırlıklı olmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren konularda daha temkinli olmanız gerekiyor. Bütçenizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim hayatınızı devam ettirmek isteyebilirsiniz. Dijital platformlardaki eğitim ve kurslar, uzaktan erişim, açıköğretim gibi seçenekler üzerinde durabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işi destekleyecek bilgiler edinmek, sizi her zaman öne çıkarır; bu konuda pratikleşmeye özen gösterin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Duygusal olarak biraz gergin hissedebilirsiniz ancak yakın çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendirmek size iyi gelebilir. İş hayatınızda da görevlerinizi titizlikle yerine getirmek sizin için faydalı olacaktır. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilir ve hedeflerinize daha kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Umarım günlük burç yorumunuz size rehberlik eder. Eğer başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental olarak zor günlerden geçtiğini düşünebilirsin. Böyle zamanlarda yakın çevrenin desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Ruhsal ve bedensel olarak dinlenmeye ihtiyacın olabilir. Kamusal alanda çalışan bir Oğlak burcuysan, yoğun bir döneme girecek olabilirsin. Sorumluluklarını planlamak işini kolaylaştırabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik sıkışma yaşayabilir, suçluluk duygusu hissedebilirsiniz. Hayatı belli konularla sınırlamak bu sıkışmanın sebebi olabilir. Sevdiğiniz aktivitelere zaman ayırmak, olayları ve duygularınızı anlamaya yardım edecektir. 

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında değişiklikler olabilir. Bazı konuları öngörmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde saf ve temiz yüreğiniz, iyi niyetiniz ortaya çıkabilir. Söylemek istediklerinizi açık yüreklilikle dile getireceğiniz bir gündesiniz. Huzurlu olacaksınız.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlere gelmek kadar bugünleri devam ettirebilmenin de önemini hatırlamalısınız. Yatırım vefikirleri konusundaki tutumunuzu sadece bulunduğunuz zamana göre düşünmemelisiniz. Para kazanmak ya da bir şeyleri paraya dönüştürmek için kendinizde dönüştürmekte zorlandığınız durumlara da göz atmalısınız.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde kafa karıştırıcı veya karışık sinyallerle uğraşıyor olabilirsiniz sevgili Oğlak. Neyse ki bu durum gerçek ihtiyaçlarınızla ve isteklerinizle temasa geçmeniz için bir hatırlatıcı görevi görebilir. Bazı fikirleri veya planları yeniden düşünmeniz gerekebilir. Bugün size gelen ilham ve fikirlere dikkat edin, gün ilerledikçe bunlar çok daha kolay bir hale gelir. Etkiler aynı anda hem iç ısıtan hem de zihni genişleten niteliktedir. Çok yararlı bilgilere rastlayabilir veya başka biriyle kişisel bir şeyi paylaşmanın onların açılmasına yardımcı olduğunu keşfedebilirsiniz. Sizi yeni olasılıklara açan ve size ilham veren olaylar yaşanabilir. İş hayatı şu anda özellikle verimli olabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, girişim yaptığınız konularda pozitif sonuçlar alacağınız bir gün. Emeklerinizin karşılığını alıyor almak güven duygunuzu arttırıyor. Dikkat gerektiren ve birikmiş işlerinizi bugün halledebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı pozitif gelişmeler var.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanlarda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına nasıl en iyi şekilde yardım edeceğinizi öğrenin. Özellikle sevdiğiniz kişileri daha fazla anlayışla karşılıyor ve genel olarak da diğer insanlara daha fazla musamaha gösteriyorsunuz. Hayalleriniz çiçekleniyor. Düşler yeni çözümler sunuyor. Diğerlerine sizin için ne kadar önemli olduklarını hissettirin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>