Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Netlik İstiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları da yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız var. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Mesleki konularda daha sabırlı davranmaya çalışmalısınız. Cesaretinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçtesiniz. Fırsatları da mutlaka değerlendirmeniz gerekmekte.

Parasal kaynaklı sorunlarınızı masaya yatırmalı ve kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanının gelmediğini düşünebilirsiniz. Hayatın beklemekle sonuç vermeyeceğini bildiğiniz halde bu paradoksu sürdürmemelisiniz. Görmek istediğiniz yerler konusunda kendinize zaman tanıyın.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün,hayatında odaklanmanız gereken konular olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve hedeflerinize odaklanmak önemli olacak. Sabırlı ve disiplinli bir şekilde ilerlemeniz, başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin, kendinizi geliştirmek için adımlar atın. İlişkilerinizde ise açık ve dürüst olmaya özen gösterin, sağlam temellere dayanan iletişim kurmanız ilişkilerinizi kuvvetlendirecektir. Bugün, sorumluluklarınızı yerine getirirken sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Enerjinizi iyi kullanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür Retrosu başlıyor. Yakın bir arkadaşının hayatında yaşanan ani gelişmeler seni çok şaşırtabilir. Arkadaşının yanlış bir karar almaması için ona destek olmak isteyeceksin. Platonik olarak hoşlandığın bir kişi varsa, artık bu kişiye duygularını açıklayarak net adımlar atmak isteyeceksin. Hayatında devam edebilmek için bazı konuları netleştirmek isteyeceksin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Teknik bilgi kadar psikolojik yeterliliğin de önemli olduğu bir gündesiniz. Potansiyelinizi ortaya çıkarmak, kendinize güvendiğiniz konularda adım atmak, ikili ilişkiler kurmak açısından bu yeterliliği sağlamanızda fayda var. Hayatınızdaki bazı insanlardan bu rahatlığı öğrenmek ve rutinleştirmek adına destek isteyebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde hırs yaptığınız konularda kısmetler olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Maddi konularda gelişmeler olabilir. Gelecek idealleriniz için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seni geri tutandan sıyrıl. Detoks yap. Özgüven eksikliği, gereksiz endişelerin var. Yeni bir duygusal durum oluşabilir. İlişkiler veya sosyal davetlerle ilgili mesajlar alacaksın.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyüme ve sorumluluk arasında parçalanmış hissedecek, görevlerle yüklenecek ve şansınızı denemekten korkacaksınız. Plan ve disiplin ile işlerinizi genişletmek için bir yol bulun. Kararlar için zaman ayırın.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı kafa karıştırıcı anlar veya zihinsel bulanıklıklar getirebilir, sevgili Oğlak. Nitekim, geçmiş kararlara ve projelere yeni gözlerle bakmanıza da olanak tanır. Dikkatinizi varlığınızdan haberdar olmadığınız sorunlara verdiğinizde, kılık değiştirmiş bir nimet olabilecek sorunlar ve yavaşlamalar olabilir ancak düzeltildiğinde size muazzam bir şekilde yardımcı olurlar. Geciken seyahatler söz konusu olabilir. İş projelerinin biraz gözden geçirilmesi gerekebilir ve sağlık sorunları, ilerlemeden önce biraz geriye gitmeyi gerektirebilir. Tüm resmi göremeyebilirsiniz ancak yaratıcı sonuçlar üreten bir konuya bakmanın yeni bir yolunu da bulabilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizi kullanarak göz önünde olacağınız, performansınızı üst seviyeye çıkaracağınız bir gün. Yarım kalan tüm işlerinizi bugün halledebilir, önemli görüşmelerinizi bugün yapabilirsiniz. Alacağınız kararlar uzun vadeli ve sorumluluk getiren kararlar olacak.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki tek sorun yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, fakat daha açık konuşmak, bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin farkına varın. Ortaklık ve işbirliği konularında bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Önemli bir projede birlikte hareket ettiğiniz kişinin beklediğiniz performansı göstermediğini fark edebilirsiniz. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>