Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kontrolcüsün! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Daha sabırlı olmalısınız. Koşulların değişim göstermesiyle beraber daha rahat adımlar atabilecek olmanız da önemli. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili bazı yenilikler yapabilirsiniz. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun çalışma programlarınız arasında kendinize dinlenmek ve rahatlamak için zaman ayırın. Finansal konularda endişeleriniz varsa, bir mali danışmandan veya finansal planlama uzmanından yardım almaktan çekinmeyin. Kıyaslamaya girmeyin; herkesin yolu ve yürüme şekli farklıdır. Siz kendi yolunuza ve adımlarınıza bakmalısınız.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundaki insanlar için işle ilgili konularda başarılı adımlar atabilirsiniz. Zihinsel ve duygusal olarak güçlü hissedebilirsiniz. Fakat gereksiz detaylara takılabilir veya aşırı titizlik gösterebilirsiniz. Bugün, işlerinizi organize etmek ve hedeflerinize odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İyi bir analiz gücü ve pratik düşünme yeteneğiniz sayesinde sorunları çözebilir ve ilerleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir atmosfer olabilir, partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek keyifli olabilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen göstermek önemli olabilir. Umarım bugün güzel gelişmeler yaşarsınız!

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında olan her şeyi ve herkesi kontrol etmeye çalışıyorsun. Bu kontrolcü tavrından yakın çevrendeki kişiler rahatsızlık duyabilir. Birazda onlara alan açmayı öğrenmen gerekiyor. Evindeki mobilyaların yerini değiştirmek isteyebilirsin. Küçükte olsa yapacağın değişikliler hayatına renk katıyor.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmak, keyfinize bakmak isteyebilirsiniz. Bütçenize uygun planlar yaparak satın almalar ya da tatil gibi konuları gündeme getirebilirsiniz. Duygularınız konusunda cömert olmanız gereken bir gündesiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler olabilir. İnandığınız işlerle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle birlikte yol almak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sevdiğiniz şeylere gün içinde zaman ayırabilirsiniz. Teknik konuları halledebilecek fırsatlar doğabilir.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle 45 yaş üstü Oğlak'lar bugünlerde kalp sağlıklarına dikkat ederlerse daha sağlıklı olabilirler. Sağlık her şeyin başı unutmayın.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin biraz düşük olabilir. Bir şey yapmaya halin yok gibi hissedebilirsin. Kendine karşı nazik olmalısın, evet, ancak tembellikten de uzak durmalısın. Zihnini çalıştırabileceğin şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün çok hızlı karar verme eğiliminiz olabilir. Neyse ki kalbinizi açmak özel biriyle aranızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olabilir. Sizin için bu durum özellikle ev,veya ev işleri, rutinler ve ilgili ilişkiler konusunda geçerli. Dürüstlüğün, şefkatin ve açıklığın ince bir desteğine ihtiyaç duyabilecek sorunları çözmek için mükemmel bir zaman. Günün bu işbirlikçi hissi moralinizi yükseltebilir ve bağlantı kurma arzunuzu artırabilir. Duygularınızı yaratıcı bir şekilde iletme yeteneğiniz şu anda güçlü. Yeteneklerinizi küçük yollarla gösterme şansınız olabilir ve gerekirse ilişki onarımları tercih edilebilir. Eleştiriler genellikle iyidir ve bu sizi motive etmeye yarar.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili konular ön plana çıkabilir ve gündelik hayat veya sağlıkla ilgili konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal sorunlarınızın nedeninde, maddi gelişmelerin etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda yeni kararlar almanız mümkün. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 02' 47" R
Ay
Yengeç
23° 21' 13" R
Merkür
Aslan
06° 48' 36" R
Venüs
Yengeç
23° 48' 50" R
Mars
Boğa
20° 00' 24"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 33"
Satürn
Balık
19° 23' 21"
Uranüs
Boğa
25° 58' 07"
Neptün
Balık
29° 55' 38"
Plüton
Kova
01° 15' 24"
Chiron
Koç
23° 21' 42"
Lilith
Terazi
00° 48' 15"
True Node
Koç
10° 37' 60"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>