Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatına Düzen Getiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Daha sakin kalmaya çalışın. Hislerinizi aktarma noktasında sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Biraz sakin kalmanız gerekebilir.

Daha net adımlar atmalısınız. Belirsizliklerin son bulması için zamana ihtiyacınız var. Sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

Harcamalarınız konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Fırsatlar için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı kabullenerek daha mutlu ve huzurlu bir hayat kurabilirsiniz. Belirsizliği ve karmaşayı geride bırakıp net düşüncelerle alacağınız kararlar sizi başarıya götürebilir. Mutluluğunuza odaklanarak hobilerinizi profesyonelleştirebilir, maddi güvencenizi sağlayabilir ve ilişkilerinizde yeni gelişmelerin tadını çıkarabilirsiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün mantıklı ve disiplinli bir şekilde hareket etme eğilimindesiniz. Sabırlı ve hırslı yapınız sayesinde bugün işlerinizi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ancak gün içerisinde bazı beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz, bu durumda sakin ve kararlı olmanız önemli olacak. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak da bugün size iyi gelebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinle geleceğe yönelik önemli adımlar atabilirsin. Geleceğinizi beraber şekillendirmek seni mutlu ediyor. Sporda yaptığın ağır hareketler eklem ağrılarına neden olabilir. Uzman bir antrenörle çalışmak isteyebilirsin. İleride kilo problemleriyle uğraşmamak için yediklerine dikkat ediyorsun.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi keşfedebilir, mutluluğu yeniden tanımlayabilir ve ilişkilerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Bu yeniayda geçmişe takılmadan, sevdiklerinizin desteği ile isteklerinizi gerçekleştirmek için cesaretiniz artacaktır. Yatırımlarınızı ve ilişkilerinizi dengeli bir şekilde yöneterek, toprak ve bahçe işlerine olan ilginizi de geliştirmeye başlayabilirsiniz. 

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınmak, yer değiştirmek gibi bir planınız varsa süreci ötelemenizde fayda var. Strese karşı bir şekilde önleminizi almanızda fayda var.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve başarılar söz konusu olduğunda yeni şeyler görebilir ve daha önceden fark etmediğin mevzulara daha dikkatli bir şekilde odaklanabilirsin. Daha güzel sonuçlara gitmek için yeni yollar keşfetmek senin için biraz yorucu olacak.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün zaman zaman dikkatin dağılması sorun yaratabilir. Biraz çekingen bir mizaca sahip olsanız bile, meşgul olmak ve eğlenmek için iyi bir zaman. Kendinizi hayatınızı güzelleştirecek bir şeye adamak duygusal açıdan tatmin edici olabilir. Sevdiğiniz birine yardım etmekten büyük keyif alabilirsiniz ve kendinizi ifade etme ihtiyacınız güçlüdür. Kendinizi yaratıcı, açık ve ışığınızı başkalarıyla paylaşmaya istekli hissediyorsunuz. Artık konuşmalar veya düşünceler odak noktasında olabilir ve yeni fikirler güzel bir şekilde bir araya gelebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip ederseniz kazançlı çıkacaksınız. Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; bugün finans, özel hayat, sağlıkla ilgilenebilirsiniz ancak aşk, tatil, çocuk veya hobilerden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. İstekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi yanınıza çekiyorsunuz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>