Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Birtakım Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Duygularınız değişim gösterebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Çabalamaya devam etmeniz gerekiyor. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu geride bırakabileceğiniz bir gün.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanacak. İstediklerinize tam olarak ulaşmayı başaramayacaksınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarınızı paylaşmak, bir fikir birliği oluşturmak hem sosyal açıdan hem de kariyeriniz açısından önemli gelişmeler getirebilir. Hitabetinizi ve dil bilginizi kullanacağınız durumlar doğduğunda, ne anlattığınız kadar nasıl anlattığınızın da önemli olduğunu unutmayın. Bireysel başvurularınızı, resmi işlemlerinizi tamamlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Beklenmedik harcamalara karşı tedbirli olmanızda fayda var. Ayrıcahayatında sağlam adımlar atmak ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşmak için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek de size iyi gelebilir. Belirli konularda sabır ve özveri göstererek daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Şans size gülebilir, bol şans!

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan bir Oğlak burcuysan, ailenle yaşadığın gerginlikler artık seni rahatsız etmeye başlayabilir. Birbirinizi daha fazla kırmamak için ayrı eve çıkmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, çocuklarınla daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin. Onlara olan sevgin her şeyden önce geliyor.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru bir zaman yönetimi pek çok konuyla ilgilenmenizi kolaylaştırabilir. Hayatınızı bir kıskacın içinde tutmak yerine yapabileceklerinizi bulmaya çaba göstermeniz, zaman ayırmanız gerekiyor. İmzalı işler, elektronik ortamdaki yazışmalar konusunda dikkatini vererekyapmanız önemli olacaktır.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü görmeniz zor olabilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda ferahlamak için bazı konuları bırakmanız gerekebilir. Parasal konularda sorumluluklarınız artabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma ve öğrenme isteğinizin arttığı bugünlerde tartışma ortamlarında bulunabilir, öğrendiklerinizi başkaları ile de paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların açık olacak. Bazı konularda daha dikkatli davranacaksın. Yeni şeyler öğrenmek veya okuduğun şeylerin ardındaki gerçekleri fark etmek gibi konularda kimse senle yarışamayacak bugün.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili oğlaklar, girişim yaptığınız konularda pozitif sonuçlar alacağınız bir gün. İş yükünüz fazla olsa da tam olarak istediğiniz şey bu. Dikkat gerektiren ve birikmiş işleri bugün halledebilirsiniz. Hedefe odaklandığınız bir gün. Para girişiniz olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, bugün arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda ani ve beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek niyetindesiniz. Her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>