Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güçleniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece genel olarak problem yaşanmayacaktır.

Karmaşık durumların üstesinden gelmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun çözüm bulmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sınırlar belirlemeye çalışın. Karmaşadan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili oğlaklar, biraz duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Kendinizi mutlu edecek bir adım atmalısınız. Dış görünüşünüzle alakalı yenilikler yapmak için uygun bir gün. Kalıcı, sağlam, uzun vadeli ilişkilerin temeli bugün atılabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Kararlarınızı sağlam temellere oturtarak adımlarınızı atmalısınız. Mantıklı düşünme ve disiplin bugün sizin için önemli olacaktır. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ise size iyi gelecektir. Uğraştığınız konulara odaklanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşınla telefon görüşmesi yapabilirsin. Bu görüşme, aranızdaki bağların yeniden güçlenmesini sağlayacak. Telefonun aniden bozulabilir, bilgilerini yedeklemende fayda var. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ilişkinizde ego savaşları içerisine girebilirsiniz. Aşk bir savaş değildir, bunu unutmamalısınız.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diplomatik ve uyumlu tavırlarınız, yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Sorumluluk ve insani duygular arasındaki farkı görmeniz, anlatmanız bunu engelleyebilir. Hedefler sadece maddi kazanca yönelik değil, manevi rahatlığa ve huzurlu çalışma ortamlarına yönelik de olmalıdır.   

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylar sizi güçlü bir mücadele içine sokabilir. Gün içinde yaşanan huzursuzluk sizi rahatsız edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. İşlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Kısmetli durumlar söz konusu. Gün içinde sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansın sizden yana olduğu günlerdesiniz. Beklediğiniz bazı haberler beklediğinizden de erken ulaşabilir bu da şanslı ve keyifli hissetmenize neden olabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değişitirmek istediğin şeylere daha rahat odaklanabileceksin bugün. Keyifli bir süreç için daha düşünceli adımlar atmalı ve bugün geleceğini planlamak için kendine vakit ayırmalısın.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün dinlenmek ve düşünmek için biraz daha fazla zaman ayırmanız iyi olabilir. Önemli duygusal keşifler yapmanız gerekiyor. Hayatınızda yeni zorluklar yaratmak için en iyi zaman olmasa da sizi yenilik yapmaya teşvik ettiği için maceraların tadını çıkarabilirsiniz. Bu, olumlu değişiklikler yapabileceğiniz yerleri görebilmeniz için sizi yeterince cesaretlendiren özgürleştirici bir enerjidir. Gün, aşkta ve arkadaşlıkta bir özgürlük ve kabul ruhu getirebilir. Bazı engellerinizi bırakıp kendinizi daha spontane ve yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için cesaretlendirilebilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz size başarı getiriyor. Bugün doğallığınız işinizi kolaylaştırıyor.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ve aşk, finans, özel hayatınızda ani sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Partnerinizin kazançları konusunda düşüncelerinizi açıklamaktan yana değilsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>