Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Birtakım Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha sakin kalmanız gerekiyor. Öncelikleriniz konusunda biraz sakin olmalısınız.

Mesleki olarak yavaş yavaş toparlanmaya başlayacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda her şey istediğiniz gibi olabilir. Adım adım ilerlemenin karşılığını alabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde iyi düşünülmüş her şey bir avantaj saklar. Size zaman kaybettirdiğinizi düşündüren her şeyin bir hayrı ve iyiye dönüşümü olabilir. Bugün o hayrı görebilir, gelecek hedeflerinizi de bu sayede temize çekebilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde disiplinli ve kararlı olmanız gerekebilir. Hedeflerinize odaklanarak sıkı çalışmaya devam etmelisiniz. Bugün, pratik ve somut adımlar atarak sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekebilir. Özellikleyaşamınızda ciddiyet ve köklü çözümler üretmek önem kazanabilir. Kendinize olan güveninizin sizi başarıya götüreceği bir gün olabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer uzun zamandır yalnız olan bir Oğlak burcuysan, sosyal medya üzerinden iletişime geçeceğin kişiye şans vermek isteyebilirsin. Aranızdaki uyum sende güzel hisler uyandırabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesinin bazı konulardaki sözleri seni kırabilir. Tatil planlarını yakın arkadaşlarınla birlikte yapmak istiyorsun. Farklı inançları araştırabilirsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan zihni her düşünceyi taşıyabilir. Bugün neleri taşıdığınıza, onların sizi nereye götürdüğüne odaklanmalı ve bir düzenlemeye gitmelisiniz. Düşünecek, geliştirecek, beraber yola gidilecek yeni gündemler oluşturmak adına iyi bir gündesiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları düşünmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kişiliğinizi daha güçlü şekilde gösterebilirsiniz. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Gün içinde işlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız. Duygusal olarak güçlü durabileceksiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda daha iyiye gitmek, bir konuda uzmanlaşmak için uygun bir günde olacaksınız. Mesleki konularda azminiz başarılı olacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinden emin olmak senin için zor olabilir. Alacağın kararlar için on kere düşünmek veya bir şeyi etrafındaki insanlara defalarca kez sormak isteyebilirsin. Bu negatif enerjiyi üstünde tutmamak için kendine dikkat etmen gerekecek.

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, hayatınızı tazelemek için işleri biraz farklı yapmanın zamanı geldi. Eğlenmek, keyif almak veya kendinizi ifade etmek için iyi bir zaman ve bugün, yeni, farklı veya alışılmadık aktivitelerin veya zevklerin tadını çıkarırken beklenmedik şeyler bekleyebilirsiniz. Elbette, bu aynı zamanda huzursuzluğa da yol açabilir ancak sorumluluğu üstlenmek ve iyileştirmeler yapmak için iyi bir zaman. Kendinizi benzersiz şekillerde ifade etmek veya kısıtlayıcı bir durumdan veya etiketten kurtarmak için ani bir motivasyon zamanı olabilir. Değiştirilmesi gereken bir durum olabilir ve gereksiz risklerden kaçınmak en iyisidir. Değişen koşullara yalnızca tepki vermek yerine kalbinizden hareket etmeyi hedeflemek, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak sıra dışı konuşmalar yapmamalısınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak aşk, hobi, sanat, tatil konularında ani gelişen durumlar sizi sarsabilir. Harcamalara, ödemelere ise dikkat. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Özellikle bugün, çevrenizin kalabalık olması canınızı sıkabilir. Ay'ın bulunduğu konum, organize çalışmalara ağırlık vermenizi öneriyor.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>