Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geçmiş Gündeminde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Acele ettiğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir.

Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın. Odak noktanızı doğru belirlemeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sınırların yeniden belirlenmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir koşulda klasınızdan ödün vermek istemeyebilirsiniz. Bu konuda kendinize verdiğiniz sözleri tutmanız yaşam kalitenizi arttırabilir. Ancak bunun kendinizi tamamen kapatmanıza neden olmasını önlemelisiniz; hayat günceldir, seçimleriniz de güncellenebilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,ve kariyer alanında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Hedeflerine daha da yaklaşmak için kararlı adımlar atabilir ve yeni projelere odaklanabilirsin. İletişim becerilerin bugün oldukça ön planda olacak, bu sayede insanlarla daha kolay etkileşimde bulunabilir ve destek alabilirsin. Kendine olan güvenin yüksek olacak ve zorlukları aşmak konusunda kararlı davranacaksın. Bu enerjini doğru yönlendirdiğin sürece, bugün oldukça verimli ve başarılı bir gün seni bekliyor.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair bazı konular gündemine gelebilir. Gerçeklerle yüzleşeceğin bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, maddi iyileştirme ve düzenlemeler konuşulmaya başlanabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, “ilişkilerden yana bir türlü yüzüm gülmüyor” düşüncesine son vereceğin gelişmeler yaşayabilirsin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanıza takılan ya da yardım istediğiniz durumlar hakkında ailenizden birilerinin öneride bulunması işinizi kolaylaştırabilir. Yükünüzü paylaşacak insanlara sahip olmanın getirdiği özgüven sizi rahatlatacaktır. Parasal konularla ilgili haberler alabilirsiniz, başvurularınız olumlu neticelenebilir.  

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınız sizi duygusal olarak yorabilir. Bu durum aşk hayatınızda strese neden olabilir. Yaşanan olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına karşı çok güvensiz hissedeceğiniz lakin çok güvenilir olacağınız bir gündesiniz. Mümkün olduğunca açık fikirli olun.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla arkadaşlık ve muhabbet dışındaki konularda iletişim kurmak zor olabilir. O yüzden bugün kendini zorlamamalı ve sana keyif veren konulara odaklanmalısın. Sevdiğin kişilerin kalbini kırmamak önceliğin olmalı bugün.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir projeye veya ilişkiye odaklanmak isteyebilirsiniz ancak sorumluluklar buna izin vermeyebilir. Bu durum işleri yoluna koyma kararlılığınızı daha da güçlendirebilir. Başkalarıyla yaşadığınız garipliklerle başa çıkmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Hızınızı ayarlamak mantıklı olabilir. Gün, aşırı analiz noktasına kadar düşünmek için ideal değildir. Büyük resimde bir şey eksik olabilir. Siz ve başkaları eleştiriye veya çevrenizdeki dengesizliklere karşı hassas olabilirsiniz. Geçici bir duraksamayı nefes alma şansı olarak değerlendirin. İş veya sağlık konuları iyi durumda olabilir ve dikkat dağıtıcı olabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için birçok neden ortaya çıkacaktır. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, oldukça sabırlı bir yapı sergiliyor, değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak ani değişimler gerçekleşebilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde daima size inanan dostlarınız olsun istiyorsunuz. Bugün, iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanıtsız kalmayacağından emin olmak isteyeceksiniz. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istemeniz yüzünden huzursuz oluyorsunuz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>