Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mesafelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, daha olgun adımlar atmak isteyeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın.

Mesleki anlamda biraz daha tutarlı olmalısınız. Atacak olduğunuz her adımın önemli ve belirleyici olabileceğini unutmayın. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Finansal olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Şartlara uygun hareket ettiğiniz sürece genel olarak pek sorun yaşanmayacak olması da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle aranızdaki samimiyetten rahatsızlık duyabilirsiniz. Hisleriniz bu yakınlıkta değilse, düşüncelerinizi uygun bir dille ifade etmelisiniz. Ancak bunu yaparken hayatınızdan insanların gitmesiyle yaşayacağınız üzüntüyü de hesaplamalısınız; gereksiz mesafelerden kaçının.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün gözleriniz kariyer hedeflerinize odaklanmış olacak. Motivasyonunuz yüksek olacak ve hırslı bir şekilde çalışmaya devam edeceksiniz. Başkalarından gelebilecek eleştiriler sizi yıldırmayacak, aksine daha da güçlü kılacak. İş hayatınızda önemli adımlar atmak için uygun bir gün olabilir. Ancak, egonuza dikkat etmekte fayda var, çünkü bazı insanlar size daha fazla dikkat gösterileceğini düşünebilirler. Enerjinizi pozitif ve üretken yollarla yönlendirmeye çalışın. Enerjiniz yüksek olduğu için spor yapmak veya enerjinizi yönlendirebileceğiniz başka aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim! ?

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende söz verdiği halde aynı hataları yapan kişiler varsa, bu kişileri hayatından çıkarmaya net bir şekilde karar vereceksin. Hoşlandığın kişinin dengesiz tavırları ondan soğumana neden olabilir. Hukuk alanında çalışan bir Oğlak burcuysan, kişilerin memnuniyetsizliklerine ve kaprislerine duvar öreceksin. Bu aralar yeterli uyku alamıyor olabilirsin. Uyku saatlerini düzenlemende fayda var.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizi ve yaşam tarzınızı gözden geçirin; hayatınızda neyin eksik ve fazla olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Bu sayede yeni başlangıçlar için fırsatları görmek ve değerlendirmek daha kolay olacaktır. Ticari ve hukuksal konularda şanslı bir gün olabilir; çevrenizden alacağınız geri dönüşleri kulak arkası etmeyin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün sizi sorumlu kılan konularla karşılaşabilirsiniz. Dengeleri korumaya çalışmalısınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye adapte olmaya çalışan Oğlak'lar bugünlerde bu adaptasyon ve motivasyonu mümkün olduğunca hızlı sağlayabilirler.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yazılı iletişim sana daha iyi getiriler sunacak bugün. Yeni şeyler öğrenmek, farklı konular okumak ve kendini yazılı olarak ifade etmek daha da kolaylaşabilir. Bugün bu konulara özen göstermelisin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, duygusal ve psikolojik alanınıza ışık tutan bir dönemdesiniz. Derin arzularınızı keşfetmekten ve özel projelere odaklanmaktan büyük keyif alabilirsiniz. Yine de bugün bazı endişeler ve kaygılar yaşayabilirsiniz. Özellikle insanlara veya durumlara aşırı bağlılıklarınızın test edildiği bir dönemdesiniz. Duygusal olarak nerede geri durduğunuzu veya neyden kaçındığınızı belirlemek önemlidir. Bu süreçte zorlayıcı veya sahiplenici davranışlardan kaçınarak, duygusal dengeyi sağlamaya çalışın. Kendinizi ve ilişkilerinizi daha derinlemesine analiz ederek, duygusal sağlığınızı güçlendirin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde ortak bir noktada buluşmak bugün zor olabilir. İlişkileri fazla zorlamayın. Soğukkanlı ve emrivaki tavırlar bugün ilişkilerinize zarar verebilir. Değer verdiğiniz insanlardan kopmak istemiyorsanız daha ılımlı olmalı, empati yeteneğinizi geliştirmelisiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayların iç yüzünü merak ederken, bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 42" R
Ay
Koç
10° 11' 40" R
Merkür
Başak
16° 32' 02" R
Venüs
Terazi
25° 04' 05" R
Mars
Yengeç
08° 20' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 57"
Satürn
Balık
15° 12' 11"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 18"
Lilith
Terazi
09° 02' 46"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>