Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevrendekileri Uyarıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin her hareketi size batabilir. Olumsuzlukların artış göstermesine izin vermek yerine ona karşı biraz daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Konuşmadan hiçbir şeyi çözümleyemeyeceğinizi siz de iyi biliyorsunuz. Genel olarak sizi memnun edecek ortamlara yönelmelisiniz.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerin gereğinden fazla rahat tavırlar sergileyecek olması, ister istemez tadınızın kaçırabilir. Sinirlerinizi bozabilecek gelişmeler de gündeme gelecek. Tüm şartları olgunlukla karşılamaya çalışın. Canınızı sıkabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız.

Maddi durumunuzla ilgili konularda her şeyi kafaya takmamaya çalışın. Zihinsel olarak çok da rahat olmadığınız için odaklanma açısından beklenmedik olumsuzluklar yaşanabilir. Ne yapmanız ya da yapmamanız gerektiğine net olarak karar vermeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortaklıklar,görüşmeleri gündeminizde yer bulabilir. Özellikle daha önce çalışmadığınız, bilmediğiniz alanlarda olması kafanızı karıştırabilir. Kendinize yeni deneyim kapıları aralamak üzeresiniz; önyargıların ya da geçmiş hataların gölgesinden çıkmak için vakit kaybetmeyin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Oğlak burcu insanları için başkalarına destek olma ve yardımseverlik ön planda olabilir. İnsan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Aynı zamanda, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi ihmal etmeyin. Bugün, kararlı ve disiplinli adımlar atmak size başarı ve mutluluk getirebilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Oğlak burcuysan, eşinle birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sefer orta yolu bulmakta zorlanabilirsiniz ama yine de birbirinizi kırmamaya özen göstereceksiniz. Kreatif bir işte çalışan Oğlak burcuysan, yaptığın işlerin sorgulanması seni rahatsız edebilir. Seni sorgulayanları nazik bir dille uyarıyorsun.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinize odaklanın, rahatlığınızı gözden geçirin ve kendinize ait bir düzen kurun. Ailenizin ihtiyaçları kadar kendi ihtiyaçlarınıza da zaman ayırmalısınız. İşbirlikleri konusunda şanslı bir sürece girebilir, özellikle farklı sektör ya da yurtdışı ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.   

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere yanlış anlaşılmalar olabilir. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda zorlanabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacaklarınız bereketiniz için de olumlu olacak. Yeni ilişkiler ve arkadaşlıklar denemek ve yenilik içerisinde bulunmak size iyi gelecek.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini koruma altına almak ve çevrendeki negatif etkilerden korumak isteyebilirsin. Daha iyi şeylere odaklanmak ve kafanı toparlama isteği biraz yoğun olabilir. Hayatında kimlerin nasıl bir etkisi olduğunu görmeye başlamak için iyi bir gün.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkileriniz ön planda. Başkalarıyla olan bağlantılarınız ve etkileşimleriniz önemli bir yer tutuyor. Duygusal olarak büyüme fırsatlarına açık olmalısınız. Destek toplamak ve projelerinizi ilerletmek için adımlar atabilirsiniz. Kişisel ve profesyonel hedeflerinize odaklanmak ve bu doğrultuda çaba sarf etmek için uygun bir zaman. Enerjinizi doğru yöneterek, hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Huzursuzluktan ve aceleci kararlardan kaçınmak için sakin kalmaya özen gösterin. Planlarınızı dikkatlice yaparak, adım adım ilerlemek en iyisi olacaktır. Bugünün enerjisini verimli kullanarak, önemli başarılar elde edebilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. İlişkilerinizin uyumunu korumalısınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakınlarınızla, partnerinizle zaman geçirebilirsiniz ayrıca ani tatil, eğlence kararı gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>