Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Özgürlükçüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmak için harekete geçmeniz gerekmekte. Çözüm arayışlarınızın da istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var.

Mesleki olumsuzlukları ortadan kaldırmak için girişimlerde bulunacaksınız. Zaman zaman moral bozukluğu yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başarma şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Maddiyata dayalı ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Olumsuzlukları ortadan kaldırabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Psikolojik sıkışma yaşayabilir, suçluluk duygusu hissedebilirsiniz. Hayatı belli konularla sınırlamak bu sıkışmanın sebebi olabilir. Sevdiğiniz aktivitelere zaman ayırmak, olayları ve duygularınızı anlamaya yardım edecektir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundaki insanlar içinhayatında yoğun bir gün olabilir. Amaçlarınıza odaklanarak projelerinizi ilerletebilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz sayesinde karşınıza çıkan zorlukları aşabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Sağlık konusuna dikkat etmek, dengeli beslenmek ve düzenli egzersiz yapmak bugün size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmeyi ihmal etmeyin, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Umuyorum ki verimli ve huzurlu bir gün geçirirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evde kalarak, yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Yakın zamanda kalbini kırmış olduğun bir kişi varsa kendini affettirme mücadelesi vereceksin. Kısıtlanmaktan hoşlanmıyorsun. Sınırlarını kendin belirlemekte kararlısın. Uzun zamandır ev arayışı içerisinde olan bir Oğlak burcuysan, nihayet istediğin gibi bir ev bulabilirsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dalgın bir gün olabilir. Dikkatinizi toplamak zorlaştığında çevrenizden destek alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi yaşadığınız stresten uzaklaştırmalısınız. 

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Kendi özel hayatınızdan feragat etmeniz gerekebilir. Doğru organizasyonlarla bu durumu sakince çözebilirsiniz. Yaşayacağınız değişiklikler sağlığınızı etkileyebilir. Kendinize dikkat etmenizde fayda var.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar tutumlu ve ne istediğini bilen halleriniz ile aile içerisindeki sevgi ve saygıyı üzerinize toplayacaksınız. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanı ve dikkatini toplayabileceksin. Ancak dikkatini vermek istediğin farklı konular olabilir. Sorumluluklarından önce daha farklı bir konuyu halletmek sana daha iyi gelebilir bugün.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işle ilgili meselelerle ekstra bir coşku ve güvenle başa çıkmak için mükemmel bir zaman. Duygusal olarak rahatlamaya ve sevgi dolu duygulara açılmaya hazırsınız. Duygusal bağlarınız ve içsel tutkularınızla daha güçlü bir şekilde temasa geçiyorsunuz. Sorunlu alanları ele almaya istekli ve açıksınız. Finans, para veya güç paylaşımıyla ilgili sorunları çözmek için iyi bir zaman. İnsanları anlamaya daha isteklisiniz. Bu da size hemhem de aşk konularında çok daha başarılı kılıyor.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, sorumluluklarınızı tam olarak kafanızda netleştirmeli, kendinize bir plan yapmalısınız. Planlı hareket ederseniz zaman sıkıntısını çözmüş olacaksınız. Taşınmalar, yer değişiklikleri gündemde olabilir. Soğukkanlılığınızla sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızda bellenmedik destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örneklerden, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor. Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçmelisiniz. Bugün işle ilgili birtakım sorunları çözümleyeceksiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz sıkıntılara sokabilir. Aile büyüklerine karşı sorumluluklarınızı ihmal ediyorsunuz. Özel sorunlarınız nedeniyle bu sorumluluklarınızı aksatmayın.

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>