Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hız Kazanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Daha sabırlı olmalısınız. Ön planda olma arzunuz ve isteğiniz var ancak bunun ilişkinize zarar vermeyecek düzeyde olmasına da dikkat etmelisiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün.

Beklenmedik gelişmeler ve değişimler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanızın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Gücü ve dengeyi tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddi koşullara uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmamalısınız. Kişisel sınırlarınızı ihlal etmediğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Teknik bilgi kadar psikolojik yeterliliğin de önemli olduğu bir gündesiniz. Potansiyelinizi ortaya çıkarmak, kendinize güvendiğiniz konularda adım atmak, ikili ilişkiler kurmak açısından bu yeterliliği sağlamanızda fayda var. Hayatınızdaki bazı insanlardan bu rahatlığı öğrenmek ve rutinleştirmek adına destek isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, işlerinizde disiplinli ve kararlı olmanız gereken bir gün olabilir. Sabırlı bir şekilde hedeflerinize odaklanarak adımlarınızı sıkı bir şekilde atabilirsiniz. İş ilişkilerinde ciddi ve sorumluluk sahibi tavırlar sergilemek önemli olacak. Aynı zamanda sağlık konularında da dikkatli olmanızda fayda var. Kendinize zaman ayırarak stres ve endişelerinizi hafifletmeye çalışın.

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilisiyle sorunları olan Oğlak burcuysan, ilişkinizdeki problemler yavaş yavaş düzeltmeye başlıyorsunuz. Partnerinle sorunlarını çözmen seni mutlu ediyor. Acil paraya ihtiyacın olabilir. Birikimlerini bu yönde kullanman gerekebilir. Para biriktirmenin önemini böyle günlerde anlıyorsun.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınız konusunda yeni fikirler ve seçenekler üzerinde durmalısınız. Gelirlerinizi artırmak kadar bunun kaynaklarını geliştirmek durumunda olduğunuzu unutmayın. Yatırımlar ve harcamalar konusunda fazla açılmamaya dikkat edin.

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Ticari konulardaki ani değişikliklere uyum sağlamalısınız. Evinizle ilgili güzel değişiklikler yapmak için harcama yapabilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinize, kişisel bakımınıza özen göstereceğiniz, kendinizi anlamayı ve dinlemeyi seçeceğiniz bir gündesiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikir ayrılıklarını çözmek için iletişimini kuvvetlendirmen gerekebilir. Yaşadığın durumlara karşı ters tepkiler vermemeli ve yapıcı olmalısın. Senden farklı düşünen insanlara tavır almak yerine onlarla daha fazla iletişim kurmalısın bugün.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün derin bir nefes alma günü. Kendinizi çalışarak çok yıprattığınızın farkındasınız fakat inanın hepsine değecek! Şimdi tek yapmanız gereken biraz tempoyu düşürmek ve arkadaşlarınızı daha fazla reddetmeden sosyalleşmek. Bu dönemde bir hayvanla hatta bir bitkiyle temas size oldukça iyi gelecektir. Nefes alın, nefes verin. Sağlığınıza dikkat etmeye ve su içmeye özellikle dikkat etmeniz gereken bu dönemi, kendinize fazla yüklenmeden geçirebildiğinizigöreceksiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınız sizi tatmin etmeyince başarı grafiğiniz düşüyor. Yaptığınız işlerin bir öncesinden daha iyi olmasını istiyorsunuz.. Bu hafta duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden, çevrenizle aranız açılabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızda ani durumlar gerçekleşebilir ve özellikle otoritelerle iletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman, zaman olayları iki kere düşünmeye çalışın. Akşamüstü kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>