Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusalsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Daha yapıcı yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Önceliğiniz birlikteliğiniz ise ona göre adımlar atın. Dengeleri çok fazla zorlamak size herhangi bir yarar sağlamayacağı gibi zarar da verebilir. İlişkinize yönelik adımlar atın.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve doğru olduğunu düşündüğünüz gelişmelere odaklanmalısınız . Emek verdiğiniz her ne varsa ona yönelin. Girişimlerinizi sonlandırmadan vaz geçmek size yakışmayacaktır.

Fırsatlar konusunda daha şanslısınız. Kontrol tamamen sizin elinizde. Var olan zorlukları ve sıkıntıları da geride bırakma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinize geçen ödemeleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gönlünüzce harcamak ve gücünüzün keyfini çıkarmak isterken, size yardımcı olmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilerin gerçek niyetlerinden emin olmadan, imkanlarınız ve istekleriniz hakkında fazla detay vermemelisiniz. Bu konuları birinci derece yakınlarınızla görüşmenizde fayda var.

28 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün Oğlak burcu için ilişkilerde vehayatında kararlar alırken dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle iletişim ve iletişim problemlerine dikkat etmenizde fayda var. Bugün kendinize zaman ayırarak hedeflerinizi gözden geçirebilir, varsa eksiklikleri tamamlamak için adımlar atabilirsiniz. Duygusal anlamda ise kendinizi ifade ederken sabırlı olmalı, karşınızdakine karşı anlayışlı davranmalısınız. Bugün akıcı iletişim kurmak ve anlaşmazlıkları çözmek için uygun bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak daha hassas olabilirsin. Aile üyeleri veya evle ilgili konular seni meşgul edebilir. Sevdiklerinin duygusal ihtiyaçlarına önem veriyorsun ve onları destekliyorsun. Akşam saatlerini, evinde rahat bir alan yaratmak için küçük dokunuşlar yapmaya ayırabilirsin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yoran yüklerden kurtularak, daha özgün ve özgüvenli seçimler yapmalısınız. Seçmek bir lükstür ve bu dolunay size bu lüksü hatırlatıyor. Yaşamın farklı ve keyifli yönlerine yer açtığınızda, bazı durumların düşündüğünüz kadar zor olmadığını da anlayacaksınız. 

28 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ve hayatın güzel yönlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aşkta ve yaratıcı konularda çok daha hareketli olabilirsiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumlu düşünmek olumluluk getirecektir. Pozitif olmaya çalışın. Bu durumda mantıklı olana yönelmenizde fayda var.

28 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanları daha iyi tanımak için algılarını açmalısın. Etrafında olan biten şeylere etkisi olan bu insanların amaçlarını görmek ve onları daha iyi anlamak için geriye çekilip düşünmen ve gözlemlemen gerekebilir.

28 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maceralardan çok tanıdık olanı seçmeye meyillisiniz. Duygusal ve zihinsel olarak kendinizi içten arayışlarınıza adıyorsunuz. İnsanlardan aldığınız enerji de kendinizi rahatça ifade etmenize yardımcı oluyor. Son olayları ve fikirleri parçalara ayırmak yerine bir perspektife koyuyorsunuz ki bu da size daha iyi hizmet ediyor. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşırken daha cesursunuz. Zihniniz bir çok zamanda olduğundan daha sakin olabilir ve bunun keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz ancak düşünce dünyasında çok fazla vakit kaybetmemek ve harekete geçmek gerekiyor.

28 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, kendinizi maddi manevi güvende hissedeceğiniz bir gün.. Yeni ve uzun vadeli kararlar gündeminizde olabilir. Yeni başlangıçlar ve önemli kişilerle görüşmek için uygun bir gün. Bugünden itibaren sorumluluklarınız artabilir.

28 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Onun değerini sonradan anlarsınız. İş hayatınızda yapacağınız yeniliklerle uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Çeşitli yerlerden gelecek irili ufaklı paralarla iyi bir yatırım yapabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

28 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 02' 28" R
Ay
Yengeç
26° 46' 34" R
Merkür
Akrep
15° 45' 34" R
Venüs
Yay
07° 26' 24" R
Mars
Yengeç
25° 44' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 41" R
Satürn
Balık
13° 07' 58"
Uranüs
Boğa
26° 12' 21"
Neptün
Balık
27° 39' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 30"
Lilith
Terazi
12° 54' 44"
True Node
Koç
06° 23' 09"
Son Güncelleme : 24/10/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>