Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dalgınsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk hayatınızda beklenmedik adımlar atmanız mümkün. İlişkinize verdiğiniz önemi açıkça ortaya koymalısınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir sürece adım atıyorsunuz; ancak hedeflerinize ulaşmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte.

İş yaşamınızda, bugün, her türlü gelişmeye hazırlıklı olmalısınız. Ani tepkilerden ve gereksiz adımlardan kaçındığınız sürece başarıyı elde etmeniz kolay olacaktır. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz; dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda, bugün, kendinizi biraz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak, bu dönemde size yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kırılma noktasında karar vermeden önce iletişiminizi güçlendirerek yeni fırsatları değerlendirin ve çevrenizdeki insanlardan gelen önerilere açık olun. Aceleci davranmaktan kaçınarak hedeflerinizi usulünce gerçekleştirmeye özen gösterin. Maddi konularda, taşınma veya ev düzenlemeleri gibi durumlar için bir B planı oluşturarak yeterliliğinizi artırın.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi disiplinli ve kararlı hissedeceksiniz. İş ve sorumluluklarınızı düzenlemek için uygun bir gün olacak. Kendinize zaman ayırarak hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrollü bir şekilde yapmalısınız. Aile ilişkilerinizde uyum ve anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. Bugün duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz, bu yüzden kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek önemli olacak.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması var. Dalgın bir ruh hali içerisinde olabilirsin. Bu durum yanlış kişilere mesaj atmana neden olabilir. Dikkat etmelisin. Maddi olarak yeni bir gelir kapısı elde etmek isteyebilirsin. Kendi alanın ve kendi yeteneklerinle ilgili ekstra işler arayışına girebilirsin. Evli olan bir Oğlak burcuysan eşinin ailesiyle ilgili problemler yaşanabilir.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı konuları tekrar tekrar konuşmak yerine kendinize yeni gündemler bulabilirsiniz. İlişkilerinizdeki önem ve öncelik sıralamasını düzenleyebilirsiniz. Kendiniz ve partneriniz adına en iyi kararı vermeye çalışıyorsunuz. 

2 Ekim 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Eğitsel konularda dikkatli olmalısınız. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Başarı olmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel çatışmalara girmemenizde fayda var.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünmenin size faydası olmayacaktır. Maddi düşüncelerinizle alakalı süreci akışa bırakırsanız önünüzü enerjisel tıkanıklıktan arındırarak daha neşeli girebilirsiniz.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düne benzer enerjiler alıyorsunuz. Bilinçaltınızın derinliklerine inmek isteyecek ve iç dünyanızın farklılıklarına yöneleceksiniz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz ancak ne olursa olsun, acele etmekten de kaçınmanız gerekiyor.

2 Ekim 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün gayri resmi, işbirlikçi ve uyumlu aktivitelere yöneliyorsunuz ve günün enerjileri de bunları destekliyor. Arkadaşlık ve ortak mutluluk fırsatları ortaya çıkıyor. İşlerinizi, fikirlerinizi veya uzmanlığınızı başkalarıyla paylaşmak ödüllendirici olabilir. Yine de, bu Güneş tutulmasından önceki bir gün ve profesyonel hayatınızda neleri değiştirmek istediğinizi hayal etmek için sezgilerinize güvenmek en iyisi olacaktır. Kendinizi nasıl sunmak istediğinizi düşünmek için iyi bir zaman. Gelecekte hayatınızı daha iyi kontrol edebilmek için geride bırakmanız gereken şeylerin (tutumlar ve koşullar) farkına varabilirsiniz. Kesinlikle, sorumluluklarınızla olan ilişkiniz evrim geçiriyor.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatında emek verilmiş ve iyi yapılmış işlerin var. Neşe, mutluluk ve minnetle beraber aydınlanmaya giden bir yol var hayatında. Atacağın adımlar sayesinde bugün cömert, profesyonel, sorumlu ve pratik bir kişi haline dönüşüyorsun. Uzun zamandır beklediğin başarılı zamanlar senin için geliyor. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul et çünkü bugün tuttuğun altın oluyor adeta. Bu da sana müjdeli bir haber olsun. Başarmak istediklerin için sadece odaklan odaklan odaklan…

2 Ekim 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş ve kariyer hayatınızda kalıcı gelişmeler yaşanacak. Aşk ve hobilerinizde sürprizler sizi bekliyor.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik meseleler ve işler bugün size çok hareketli bir gün geçirtecek. Serinkanlı ve sabırlı davranmayı başarabildiğiniz oranda başarılı ve karlı çıkacaksınız. İlişkinizde daha gerçekçi ve iyimser olarak ideallerinize ulaşmanız mümkün. İş hayatınızda bazı olumlu değişiklikler var. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçırabilir.

2 Ekim 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 32" R
Ay
Yengeç
15° 02' 28" R
Merkür
Akrep
14° 24' 07" R
Venüs
Yay
06° 21' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 41" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 14" R
Satürn
Balık
13° 10' 04"
Uranüs
Boğa
26° 14' 19"
Neptün
Balık
27° 41' 10"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Terazi
12° 48' 44"
True Node
Koç
06° 23' 58"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>