Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zihnin Durulanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda, düşüncelerinizi partnerinize aktarmakta sorun yaşamayacaksınız. İlişkinizde herhangi bir problemle karşılaşmamanız da önemli bir avantaj. Bilinçli ve dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz; bu, ilişkinizi güçlendirebilir.

Bugünve kariyer alanında beklenmedik gelişmelere açık olmalısınız. Amaçlarınızdan sapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Kontrolü elinizde tutmak, başarıya ulaşmanızı sağlayacak; bu yüzden dikkatli ve kararlı olmalısınız.

Bugün maddiyatla ilgili herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Elinize geçen fırsatları nasıl değerlendireceğinizi iyi biliyorsunuz. Sorunsuz bir süreçte olduğunuz için bu fırsatları en iyi şekilde kullanmaya odaklanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk aldığınız konuların riske dönüşmemesi için iyi bir planlama yapmalısınız. Bugün zamanı ve imkanları daha verimli şekilde kullandığınızda endişelerinizin yersiz olduğunu görebilirsiniz. Ertelediğiniz bir işlem ya da görüşme hakkında ne düşündüğünüzü, ne hissettiğinizi kendinize itiraf edin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda yoğun ve verimli bir gün geçirebilirsiniz. Planlarınızı başarıyla hayata geçirebilir, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Ancak, dikkatli olmanızda fayda var çünkü ani kararlar almak veya aceleci davranmak, ilerlemenizi engelleyebilir. Kendinize zaman ayırarak detaylara odaklanmak ve planlarınızı adım adım uygulamak daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, rahatlama ve dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın arabada bazı problemler çıkabilir. Otomobilini servise götürmen gerekebilir. Sorunun çok büyük olmaması sıkıntının hemen çözülmesine olanak sağlıyor. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onları evden alarak anneni ziyarete gidebilirsin. Orada sevdiğin aile dostların ile konuşup dertleşmek zihnini durulayabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk aldığınız konuların riske dönüşmemesi için iyi bir planlama yapmalısınız. Bugün zamanı ve imkanları daha verimli şekilde kullandığınızda endişelerinizin yersiz olduğunu görebilirsiniz. Ertelediğiniz bir işlem ya da görüşme hakkında ne düşündüğünüzü, ne hissettiğinizi kendinize itiraf edin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan sizi test eden durumlar söz konusu olabilir özellikle aşırı gurur yaptığınız bir durum nedeniyle bazı sıkıntılar, endişeler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların iyi ya da kötü davranışlarını, niyetlerini sezmek için sezgilerinizi kullanırsanız kariyer bağlamında sağlıklı planlama yapabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hangi konularda ilerlemeniz gerektiğini bilmek isteyebilirsiniz. Çevrenizin önerileri bu konuda rehber olsa da siz kimi dikkate almanız gerektiğini iyi seçmelisiniz. Hayatınıza yön verirken bunu somuta indirgeyebilecek düşüncelerinizle yapacağınızı unutmayın.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, Venüs 17 Ekim'e kadar sosyal evinizde konakladığı için, bu geçişle birlikte Venüs hayatınızda destekleyici bir rol oynuyor. Önümüzdeki haftalarda hislerinizi ifade etmek ve istediğinizi hayatınıza çekmek, sizin için doğal olacak. Arkadaşlıklarınızı veya ağ kurma faaliyetlerinizi genel olarak oldukça tatmin edici bulsanız da, ev işlerinizi veya işinizi yoluna koyma arzunuz da güçlü olabilir. Bu durum, sizi kararsız bırakabilir veya bir seçim yapmanın eğlenceli olmayacağı hissini yaratabilir. Bugün, Venüs ve Jüpiter'in küçük bir çatışma açısı oluşturmasıyla birlikte, olaylardan kaçış veya kaçınma eğilimi olabilir. Rutinlerinizle huzursuz hissedebilir ve dram yaratabilecek ya da talepkar durumlar için hazır hissetmeyebilirsiniz. Şu anda yükünüzü hafifletmek için elinizden geleni yapın ve bir şey seçip onunla ilerlemeyi düşünün; böylece memnuniyetsizlik veya belirsizlik durumunda sıkışıp kalmaktan kaçınmış olursunuz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde çok gerginsin. Ruhunu, zihnini ve bedenini lütfen yanlış ve negatif düşüncelerden arındır. Hayatına huzur ve sevgiyi kabul et. Olumlama olarak da “Bedenimden, ruhumdan, zihnimden tüm negatif duygu ve düşünceleri atıyorum, bu sayede gevşiyorum” diyebilirsin? Çünkü kendine olan güvensizliğin had safhaya varmış, lütfen kendine güven ve en kısa sürede öz güvenini tazele.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak, bugün finansal ve sağlıkla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde yaşanan yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırsa da, aşka zaman ayırmaya çalışın. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksiz kılıyor. Bugünlerde işlerinizi biraz daha fazla önemsemelisiniz. Beklemediğiniz bazı para girdileri, uzun süreli rahatlamalar getirebilir. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>