Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ortaklık Teklifi Alabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, Oğlak burcu aşk hayatınızda duygularınızı ifade etmek için uygun bir zaman. İçten gelen hislerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak noktalar bulmak, ilişkinizi güçlendirecektir. Samimiyetin ön planda olduğu bir dönemdesiniz.

İş ve kariyer alanında, Oğlak burcu bugün doğru planlamalarla zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Sizin için önemli olan her noktaya dikkat ederek ilerlemek, başarıyı getirecektir. Sınırları aşmadığınız sürece, her şeyin yolunda gideceğini bilmelisiniz.

Bugün, maddi konularda daha dikkatli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmek, sizin için avantaj sağlayabilir. Hatalı adımlar atmadan ilerlediğiniz sürece, finansal durumunuz olumlu yönde gelişecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarınız güveninizi artırarak ilerlemenizi kolaylaştıracak. Yüklerinizi fark edip kurtulmak, kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak. Kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanarak iyi bir düzen kurmalısınız.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatınızda hırslı ve kararlı adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve liderlik yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Ancak, ilişkilerinizde aşırı ciddiyet ve mesafeli davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız. Duygusal anlamda da dengeyi sağlamak önemli olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlayabilirsiniz.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel olarak kendini geliştirmek istiyorsun. Kendine ilgi alanlarına göre kitaplar alabilirsin. Yakın bir arkadaşının işi konusunda yaşadığı sıkıntılara yardımcı olabilirsin. Arkadaşın bu konudaki gayretine dayanarak sana bir ortaklık teklifinde bulunabilir. Kendini finansal olarak bu değişikliğe hazır hissetmeyebilirsin.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde seçici olup, olumsuz etkilere karşı dikkatli olmalısınız. Duygularınızı ve planlarınızı paylaşırken temkinli davranın. Enerjinizi iyi giden ilişkiler ve hedeflerinize odaklayın.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde hırs yaptığınız konularda kısmetler olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Maddi konularda gelişmeler olabilir. Gelecek idealleriniz için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için doğru olanı yaptığınızdan emin olduğunuz sürece önemli olan sizin düşüncenizdir. Fakat sizin doğrunuz salt doğru olmayabilir.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içindeki krizlerin son bulması, düştüğünüz ikiliğin son bulması kafanızı rahatlatacaktır. Hiçbir olumsuzluğu önleme şansınız olmasa da bunlarla baş edebilecek duruma gelebilirsiniz. Uygun koşullarda yer değişikliği ve taşınma işlerinizi hızlıca halledebilmek için hızlı olduğunuz kadar planlı da olmalısınız.

30 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün gerçekten size bir fayda sağlayıp sağlamadığından emin olmadığınız belirli bir proje, plan, uzun vadeli hedef veya mevcut kariyer yolunuzu sorgulama eğiliminde olabilirsiniz. Şu an için gururunuzu göz ardı etmeniz gerekebilir; bu, en iyi hareket tarzı olabilir. Aynı zamanda, gün ilerledikçe daha kapsamlı olmanıza olanak tanıyacaksa, daha yavaş bir tempoyu kabullenmenin ve hatta benimsemenin kolay olduğunu görebilirsiniz, bu da sizin için tatmin edici olabilir. Güvenlik ve pratiklik açısından düşünmek, size ödüller getirecektir. Hangi fikirlerinizin ve planlarınızın gerçek potansiyele sahip olduğuna dair, alışılmışın üzerinde bir sezgiye sahipsiniz ve şu anda bir projeye dalmak oldukça kolay olabilir. Özellikle bir partnerle veya teke tek bir şekilde oldukça verimli sohbetler gerçekleşebilir. Gerçek ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak, şu anda en etkili yöntem olabilir.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evlilik kısmetlerin bollaşıyor. Evren tarafından kutsandığı için kutlu, senin için ise çok mutluluk verici olan bu enerjiyi kendine çek. Bu enerjiye evlilik veya flört enerjisi diyebiliriz. Ruh eşinle mutlu bir evliliği seçebilir ya da birbirinize iyi gelen flörtünüzü devam ettirebilirsiniz. Bunun için bolluk, bereket, güven ve sadakat sözü vermelisin. Lütfen kendini yaşadığın çevrede doğru ifade et. Ayrıcave aşkta kendini doğru ifade ettiğinde tüm güzellikler seninle oluyor.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında şans sizinle ancak sağlık, gündelik işleriniz veya ufak tefek sorunlar gözünüzde büyüyebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin mutluluğu açısından düşünsel paylaşımları da ihmal etmemeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz insan da en az sizin kadar entelektüel paylaşım ihtiyacında, meraklanmayın. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz

30 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>